KRALENDIJK BONAIRE KPCN:   · Aksidente entre baiskel i outo · Outo ta dal mucha hòmber · Kiebro den supermerkado na Rincon — KPCN:   ·  Aanrijding tussen fiets en auto · Aanrijding van jongetje ·  Inbraak in supermarkt in Rincon

polis-kralendijk-bonaire

Aksidente entre baiskel i outo
Riba djaluna 3 di òktober un aksidente entre un baiskel i un outo a tuma lugá na komienso di Kaya Grandi na altura di e ofisina di turismo. E baiskel tabata biniendo for di direkshon prohibí for di den Kaya Grandi i kier a lora subi Kaya Libertador Simon Bolivar. E siklista a kalkulá e distansia di e outo ku tabata koriendo riba Kaya Libertador Simon Bolivar i a kuminsá krusa e kaya. E siklista a keda levemente herida na su rudia i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

Outo ta dal mucha hòmber
Riba djaluna 3 òktober un aksidente a tuma lugá riba Kaya Korona. Outo a dal un mucha hòmber. E mucha hòmber tabata hungando tek kantu di kaya i a kore krusa kaya. E outo ku tabata biniendo for di direkshon nort a purba wel’é pero e mucha hòmber a kore dal den e spil na man drechi d e outo. Dor di esaki ela haña poko raspu.

Kiebro den supermerkado na Rincon
Riba djaluna 3 di òktober a drenta keho di ladronisia den un supermerkado situá na Kaya Rincon. A bai ku entre otro dos paki di galiña, dos bòtr’i wiski i sèn larga. Ta investigando e kaso.

Aanrijding tussen fiets en auto
Op maandag 3 oktober vond een aanrijding tussen een fiets en een auto plaats aan het begin van de Kaya Grandi ter hoogte van het toeristenbureau. De fiets kwam uit verboden richting aanrijden en wilde de Kaya Libertador Simon Bolivar oprijden. De fietser schatte de afstand van de auto die op de Kaya Libertador Simon Bolivar aan kwam niet goed in en begon over te steken. De auto reed hem op dit moment aan. De fietser raakte licht gewond aan zijn knie en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Aanrijding van jongetje
Op maandag 3 oktober vond een aanrijding van een jongetje plaats op de Kaya Korona. Het jongetje was tikkertje aan het spelen aan de kant van de weg en stak rennend de straat over. De auto die vanuit noordelijke richting aan kwam rijden probeerde nog uit te wijken maar het jongetje kwam tegen de rechter buitenspiegel van de auto aan. Hij liep hierdoor wat schaafwondjes op.

Inbraak in supermarkt in Rincon
Op maandag 3 oktober werd aangifte gedaan van inbraak in een supermarkt aan de Kaya Rincon. Er zijn onder andere twee pakken kippepoten, twee flessen whiskey en kleingeld weggenomen. De zaak wordt onderzocht.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: