VIDEO Politie Schagen Afgelopen zondag kregen wij een melding dat er een bestuurder levensgevaarlijke capriolen uithaalde op de N241 bij Opmeer

Afgelopen zondag kregen wij een melding dat er een bestuurder levensgevaarlijke capriolen uithaalde op de N241 bij Opmeer, in de richting van Schagen. De melder, die achter dit voertuig reed, gaf zijn rijgedrag ‘live’ aan de meldkamer door.
Zo hoorde wij dat de bestuurder diverse keren op de andere weghelft reed en op het moment dat er een tegenligger aan kwam, plotseling weer naar rechts reed.
Wij hebben deze bestuurder op de Snevert in Schagen opgewacht en aan de kant van de weg gezet. De bestuurder bleek niet onder invloed van enig middel; maar verklaarde steeds op zijn telefoon bezig te zijn geweest.
Op de dashcam-beelden die de melder ons ter beschikking stelde, is zijn gevaarlijk rijgedrag vanaf Opmeer tot Schagen goed te zien. Mede door deze beelden is het rijbewijs van de 30-jarige bestuurder ingevorderd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: