KRALENDIJK BONAIRE: KPCN:   ·        Atrako riba ofisina di number ·        Ladronisia for di kònteiner ·        Ladronisia for di outo na sitio di sambuyá ·        Ladronisia di outo / KPCN:   ·        Beroving nummerverkoopkantoor ·        Diefstal vanaf container ·        Diefstal vanuit auto bij duikplaats ·        Diefstal van auto

Atrako riba ofisina di number
Riba djamars 11 di òktober alrededor di 8 or di anochi polis a risibí notifikashon ku un atrako a tuma lugá riba un ofisina di number situá na Kaya Nikiboko Suit. Dos hòmber ku kara tapá a bai ku e botin di dia.

Deskripshon di e sospechosonan ta lo siguiente:

Sospechoso 1: haltura entre 1.60 i 1.65 meter, postura fòrs, kueru koló kla, kabei kòrtiku i un tatuahe riba su man robes.

Sospechoso 2: haltura di mas ku 1.75 meter, postura delegá, hopi kabei krùl.

Servisio di reshèrshi ta investigando e atrako aki.

Ladronisia for di kònteiner
Riba djaweps 13 di òktober a drenta keho di kiebro i ladronisia den un kònteiner ku ta situá riba e tereno di bolas krioyo na Tras di Montana. A bai ku entre otro un generator i 4 ‘rolmaat’. E ladronisia a tuma lugá entre djaluna 10 di òktober i djaweps 13 di òktober.

Ladronisia for di outo na sitio di sambuyá
Riba djaweps 13 di òktober a bai ki un kámara di saka potrèt di marka Nikon den un hus pretu/korá for di den un outo. E outo tabata stashoná na e sitio di sambuyá Buena Vista i no tabata na lòk. E ladronisia a tuma lugá entre 12 or i 1.45 or di mèrdia.

Ladronisia di outo
Riba djaweps 13 di òktober a hasi notifikashon di ladronisia di un Suzuki Ignis kolo blou numerá B-3419. Doño di e outo a stashon’é alrededor di 2 or di mardugá dilanti di un snèk situá na Kaya Grandi i a lugá e yabi aden.Ora ela bin pafó e outo no tabatei. Pa mas o ménos 1 or di mèrdia a topa ku e outo konserní na Kaya Zephyr mitar den mondi. A hiba e outo warda di polis i e doño a bin busk’e.

Beroving nummerverkoopkantoor
Op 11 oktober 2016, omstreeks 20.00 uur kreeg de politie melding van een beroving van een nummerverkoop kantoor aan de Kaya Nikiboko Zuid. Twee gemaskerde mannen hebben de dagopbrengst weggenomen.

De signalementen van de mannen zijn als volgt:
dader 1: een lengte van tussen de 1.60 en 1.65 meter, fors postuur, licht huidskleur, kort geknipt haar, tatoeage boven linkerhand
dader 2: een lengte meer dan 1.75 meter, slank postuur, veel gekrulde haren
De opsporingsdienst is bezig deze beroving te onderzoeken.
Diefstal vanaf container
Op donderdag 13 oktober werd aangifte gedaan van inbraak en diefstal in een goederencontainer op het terrein van bolas krioyo bij Tras di Montaña. Er zijn onder andere een generator en 4 rolmaten weggenomen. De diefstal heeft tussen maandag 10 oktober en donderdag 13 oktober plaatsgevonden.

Diefstal vanuit auto bij duikplaats
Op donderdag 13 oktober werd een fotocamera van het merk Nikon in een zwart/rood hoesje weggenomen vanuit een auto. De auto stond bij de duikplaats Buena Vista geparkeerd en was niet op slot. De diefstal heeft tussen 12.00 uur en 13.45 uur plaatsgevonden.

Diefstal van auto
Op donderdag 13 oktober werd melding gedaan van diefstal van een blauwe Suzuki Ignis met kenteken nummer B-3419. De eigenaar van de auto had de auto omstreeks 2.00 uur bij een snack aan de Kaya Grandi geparkeerd en heeft de sleutel erin laten zitten. Toen hij later naar buiten kwam was de auto weg. Omstreeks 13.00 uur werd betreffende auto aan de Kaya Zephyr half in de bosjes aangetroffen. De auto is naar het politiebureau gebracht en is door de rechtmatige eigenaar opgehaald.

bonaire.jpg

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: