Deze donderdag, Punda Thursday Vibes “THE KEY TO THE CITY” voor Churandy Martina  / Djaweps awor durante Punda Thursday Vibes “THE KEY TO THE CITY” pa Churandy Martina  

Deze donderdag, Punda Thursday Vibes “THE KEY TO THE CITY” voor Churandy Martina
 
De 16de editie van Punda Thursday  Vibes op 27 oktober, eind van de maand, belooft een gezellige en sportieve avond te worden.
 
In samenwerking met FDDK Curaçao Sport Federatie zal de sport community in het daglicht gebracht worden in binnenstad Punda. Het hoogtepunt van de avond is honoreren van onze eigen Olympisch kampioen Churandy Martina met het overhandigen van  ‘THE KEY TO THE CITY’. Er zal een ‘meet & greet’ zijn met Churandy en zijn mederenners Hensley Paulina en Terrance Agard. De ceremonie zal plaats vinden tussen 7pm – 8pm op het Gomezplein. Doneer van uit het hart aan FDDK initiatief: 1 miljoen voor een betere SDK. In het Wilhelminapark zullen verschillende sport activiteiten plaatsvinden waaronder vechtsport demonstraties.
 
Maar er is nog veel meer.  Om 8:15pm zal het vuurwerk afgestoken worden afgeteld door Churdany Martina. Winkel op de donderdag vanaf 6pm in Punda en maak kans op een kaartje van Flavors of Curaçao mogelijk gemaakt door onze vrienden van CHATA. Er zijn 100 kaartjes beschikbaar dus op = op. Kinderen die verkleed komen voor Halloween hebben mogelijkheid om mee te doen met ‘Trick or Treat’ voor snoepgoed bij Punda winkels en er zullen kinderactiviteiten zijn in Madurostraat. 
 
Dit allemaal zal plaatsvinden samen met de reguliere programmering waaronder  Happy Hour, diner specials, muziek in de straten en Artwalk.  
 
Punda Thursday Vibes is een community event en platform dat wekelijks georganiseerd wordt met als doel onze historische binnenstad te laten opleven. Het is een ideale avond om te komen genieten met vrienden en de gehele familie. 
 
Voor meer informatie bezoek onze Facebook pagina Punda Loves You. 
 
Tot gauw in Punda! 
 
Djaweps awor durante Punda Thursday Vibes “THE KEY TO THE CITY” pa Churandy Martina
 
E di 16 edishon di “Punda Thursday Vibes” djaweps awor dia 27 di òktober, fin di luna, ta primintí di bira un anochi deportivo yen di ambiente!
 Den koperashon ku e fundashon di deporte FDDK, nos komunidat deportivo lo keda tresé den ‘spotlight’ den sentro di nos siudat. E punto prinsipal di e anochi aki, lo ta na momentu ku nos honra nos atleta olímpiko Churandy Martina ku e “KEY TO THE CITY’. Bin ‘meet & greet’ Churandy i su koleganan Hensley Paulina i Terrence Agard. E seremonia lo tuma lugá entre 7’or i 8’or riba Gomezplein. Tambe lo tin oportunidat pa komunidat hasi donashon na e mega proyekto 1Mion pa Un Mihó SDK, kua ta un inisiativa di FDDK. Den Wilhelminapark lo tin diferente aktividat deportivo inkluyendo demostrashon di diferente deporte.
Pero tin muchu mas! Pa 8.15’or lo tin un show di vürwèrk unda nos Churandy Martina lo hasi e konteo. Bin hasi kompra for di 6’or den nos sentro di siudat ku chèns pa gana 1 di e 100 karchinan di e evento kulinario Flavors of Curaçao ku CHATA a pone disponibel.
Muchanan ku bin disfrasá na ‘halloween’ tin oportunidat pa ‘Trick or treat’ na e diferente pakusnan den Punda. Den Madurostraat lo tin varios aktividat pa mucha.
Tur esakinan lo tuma lugá huntu ku e programashon kustumbrá di ‘happy hour’, speshal pa sena na e diferente establesimentunan di horeca, músika den nos kayanan i tambe ‘Artwalk’.
Punda Thursday Vibes ta un evento pa komunidat i un plataforma ku ta keda organisá semanalmente pa rebibá  nos sentro di siudat, konbirtiendo e anochi den un anochi ideal pa sali disfrutá ku amigunan i famia kompleto.
Pa mas informashon, por chèk e página di facebook  Punda Loves You.
_dsc5291

sports-edition

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: