EMPLEADONAN DI ONTVANGER I SVB TA FINALISA FORMASHON KU EKSITO I RISIBI SERTIFIKADO NA MAN DI MINISTER DI FINANSA DR. JOSÉ JARDIM / MEDEWERKERS VAN ONTVANGER EN SVB BEINDIGEN KURSUS MET SUCCES EN ONTVANGEN CERTIFICAAT UIT HANDEN VAN MINISTER VAN FINANCIEN DR. JOSE JARDIM

EMPLEADONAN DI ONTVANGER I SVB TA FINALISA FORMASHON KU EKSITO I RISIBI SERTIFIKADO NA MAN DI MINISTER DI FINANSA DR. JOSÉ JARDIM

Willemstad- Resientemente un kantidat di 23 empleado di Ontvanger i SVB a finalisá formashon pa Deurwaarder, Senior Medewerker Invordering i Medewerker Invordering. Minister di Finansa Dr. José Jardim a hasi entrega di e sertifikadonan na e kursistanan ku a logra tèrminá nan kurso ku éksito.
E tarea di esnan ku ta hasi kobransa pa gobièrnu ta importante. Danki na nan esfuerso i dedikashon Gobièrnu ta kobra entrada di tur ku tin deber di paga impuesto konforme lei. Entrada ku ta keda usa na bienestar di komunidat kompleto.

Minister Jardim den su introdukshon na e okashon aki a enfatisá e importansia di e trabou ku e empleadonan aki ta realisá, trabou ku no tur ora ta popular, pero si ta importante pa nos komunidat.
E Minister a elogiá tambe e esfuerso hasi pa e empleadonan pa sigui forma nan mes afin ku nan mes ta bai dilanti pero tambe ta kontribuí na alsa e kalidat di trabou ku e empleadonan ta hasi. Na e okashon aki hiba palabra tambe Ontvanger Sr. Alfonso Trona i Direktor di SVB Sr. Philip Martis.

Di e 23 empleadonan ku a finalisá nan kurso ku éksito 13 empleado ta laborá na Ontvanger i 10 empleado ta laborá na SVB. E empleadonan ku a risibí nan sertifikado di Senior Medewerker invordering ta Charlene Isabella, Chernanda Piter, Roxan Samboe, Sislyn Eleonora, Lysandra Sebastiana, Richenel Josepha i Rose-Marie Bartholomeus. Airic Damoen, Jessica Ortela i Shurenda Muzo a kursa pa Deurwaarder ku éksito.
E empleadonan ku a risibí e sertifikado di Medwerker Invordering ta Charlenka Antersein, Edinho Meyer, Giovanella Anthony, Jadira Strick, Roosnelly Conception, Sharella Ernestina, Dihaila Florentina, Amarildo Manuela, Annie Gibbs, Flor Fabian, Jeritza Leseur, Rowenna Kramers i Ulrich Richardson.

MEDEWERKERS VAN ONTVANGER EN SVB BEINDIGEN KURSUS MET SUCCES EN ONTVANGEN CERTIFICAAT UIT HANDEN VAN MINISTER VAN FINANCIEN DR. JOSE JARDIM

Willemstad- Onlangs hebben 23 medewerkers van Ontvanger en Sociale Verzekeringsbank (SVB) de opleidingen tot Deurwaarder, Senior Medewerker invordering en Medewerker Invordering met succes afgerond. Minister van Financiën Dr. José Jardim heeft de certificaten aan de medewerkers uitgereikt.
De taak die deze medewerkers uitvoeren is uitermate belangrijk voor de invordering van belastingen en premies door de overheid. Dankzij hun inzet en toewijding kan de overheid inkomsten innen om zo aan haar plichten te kunnen voldoen conform de wet. Dit zijn inkomsten die gebruikt worden voor het welzijn van de gehele gemeenschap.

Tijdens zijn introductie benadrukte de Minister het belang van de werkzaamheden die deze groep medewerkers dagelijks verrichten. Het werk is niet populair maar wel belangrijk voor de gemeenschap. De Minister juichte de toewijding van de medewerkers toe om zich te blijven bijscholen ten behoeve van hun persoonlijke ontwikkeling maar ook ten behoeve van het kwaliteit werk die zij verrichten. Bij deze gelegenheid waren ook aanwezig Ontvanger dhr. Alfonso Trona en Directeur van de SVB dhr. Philip Martis. Beiden spraken de medewerkers ook toe.

Van de 23 medewerkers zijn 13 werkzaam bij Ontvanger en 10 werkzaam bij de SVB.
De medewerkers die hun certificaat Senior Medewerker Invordering hebben ontvangen waren Charlene Isabella, Chernanda Piter, Roxan Samboe, Sislyn Eleonora, Lysandra Sebastiana, Richenel Josepha en Rose-Marie Bartholomeus. Airic Damoen, Jessica Ortela en Shurenda Muzo hebben hun cursus Deurwaarder met succes afgerond.
De medewerkers die hun certificaat Medewerker Invordering hebben ontvangen waren Charlenka Antersijn, Edinho Meyer, Giovanella Anthony, Jadira Strick, Roosnelly Conception, Sharella Ernistina, Dihaila Florentina, Amarildo Manuela, Annie Gibbs, Flor Fabian, Jeritza Leseur, Rowenna Kramers en Ulrich Richardson.

foto-di-minister-y-empleadonan-publiko

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: