KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

KRALENDIJK BONAIRE KPCN:·        Ladronisia di plachi di number di skuter·        Detenshonnan·        Aksidente riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot·        Kiebro den apartamentunan na Bulevar E.E.G. /  KPCN: ·        Diefstal van nummerplaat scooter·        Aanhoudingen·        Aanrijding op de Bulevar Gobernador Debrot·        Inbraak in appartementen aan de Bulevar E.E.G 


Ladronisia di plachi di number di skuter

Riba djamars promé di novèmber a drenta keho di ladronisia di un plachi di number di un skuter. E skuter tabata stashoná na un establesimentu di sali situá  na Kaya Boneiru. E ladronisia a tuma lugá entre djaluna 31 di òktober pa mas o ménos 10.30 or di anochi i djamars promé di novèmber pa mas o ménos 1.30 or di mardugá.
Detenshonnan

Riba djaweps 3 di novèmber a gara i detené dos hòmber di inisialnan N.C.F. i H.E.V. en konekshon ku kiebro/ladronisia. Riba e mesun dia a detené tambe un hòmber di inisialnan S.L.P en konekshon ku maltrato.
Aksidente riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot

Riba djárason 2 di novèmber un aksidente entre dos outo a tuma lugá.  Outo 1 ku tabata bayendo den direkshon di Playa a kuminsá slep dor di e kaminda ku ta slep, i a pèrdè kontrol. Konsekuensia tabata ku ela bai dal den outo 2 ku tabata biniendo for di direkshon kontrali. Dor di e impakto dje choke outo un a bòltu i bai resultá riba su banda drechi. Shofùrnan di ámbos outo tabata keha di doló na garganta i lomba. Shofùr di out number 2 a wòrdu trata na e sitio mes dor di personal di ambulans pero a transportá shofùr di e outo ku a bòltu ku ambulans pa hospital pa tratamentu médiko.
Kiebro den apartamentunan na Bulevar E.E.G.

Riba djaweps 3 di novèmber a drenta keho di kiebro den dos apartamentu situá na Bulevar E.E.G.  A bai ku entre otro un GoPro, un tas di man ku kontenido i un lèptòp. Tambe a bai ku un outo di marka Suzuki, modèl Vitara, numerá B-8961. Mas lat a haña e tas den kura i a topa ku e outo den mondi den besindario di Nieuw Amsterdam. E outo tabata intakto, solamente e bateria no tabatei. Ta investigando e kaso.

==================

Diefstal van nummerplaat scooter

Op dinsdag 1 november werd aangifte gedaan van diefstal van een nummerplaat van een scooter. De scooter stond bij een uitgaansgelegenheid aan de Kaya Bonaire geparkeerd. De diefstal heeft tussen maandag 31 oktober, omstreeks 22.30 uur en dinsdag 1 november omstreeks 1.30 uur plaatsgevonden. De zaak wordt onderzocht.
Aanhoudingen

Op donderdag 3 november werden twee mannen met initialen N.C.F. en H.E.V. op heterdaad aangehouden wegens inbraak/diefstal. Op dezelfde dag werd ook een man met initialen S.L.P. aangehouden wegens mishandeling.
Aanrijding op de Bulevar Gobernador Debrot

Op woensdag 2 november vond een aanrijding plaats tussen twee auto’s. Auto 1 die richting Playa reed ging door het gladde wegdek driften en werd onbestuurbaar. Het gevolg was dat auto 1 in de linkerkant van auto 2 botste, die uit tegenovergestelde richting aan kwam rijden. Door de kracht van de botsing tolde auto 1 om zijn as en kantelde daarbij op zijn rechterkant. De chauffurs van beide auto’s klaagden over pijn in de nek en rug. De bestuurder van auto 2 werd ter plekke behandeld terwijl de bestuurder van auto 1 met de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht voor medische behandeling.
Inbraak in appartementen aan de Bulevar E.E.G

Op donderdag 3 november werd aangifte gedaan van inbraak in 2 appartementen aan de Bulevar E.E.G. Er waren onder andere een GoPro, een handtas met inhoud en een laptop weggenomen. Ook werd een auto van het merk Suzuki, model Vitara, met kenteken nummer B-8961 weggenomen. Later is de tas in de tuin gevonden en de auto in de mondi in de buurt van Nieuw Amsterdam. De auto was intact, alleen de accu was weg.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: