KRALENDIJK BONAIRE: KPCN: ·        Kaso di hinkamentu na Kaya Mandolin·        Aksidente di outo riba Kaya Industria·        Ladronisia na sitio di buseo·        Kòntròl·        Sambuyadó ta hoga KRALENDIJK BONAIRE: KPCN: ·        Steekpartij aan de Kaya Mandolin·        Aanrijding op de Kaya Industria·        Diefstal aan bij duikplek·        Controle·        Duiker verdronken


Kaso di hinkamentu na Kaya Mandolin

Awe, djaluna 7 di novèmber pa mas o ménos 7.15 or di mainta sentral di polis a risibí notifikashon di un kaso di hinkamentu ku a tuma lugá na Kaya Mandolin. Un hòmber a risibí hinka na altura di su bèl di pia robes. A transportá e víktima ku ambulans pa hospital pa tratamentu médiko. Ta investigando e kaso.
Aksidente di outo riba Kaya Industria

Riba djaluna 7 di novèmber pa mas o ménos 2.30 or di mardugá un aksidente a tuma lugá riba Kaya Industria. Un outo a bai dal den un palu di lus. E shofùr a deklará ku ela pèrdè kontrol dor di kua ela bai dal den e palu di lus. Personal di ambulans a atendé e víktima na e sitio mes pero despues tòg a transporte pa hospital pa kontrol médiko komo ku e ta na estado.
Ladronisia na sitio di buseo

Riba djabièrnè 4 di novèmber pa mas o ménos 12.30 or di mèrdia a drenta keho di ladronisia na e sitio di buseo Andrea I. A bai ku entre otro un telefòn di  marka Samsung i sèn kèsh for di den un tas ku tabata riba bich. E kaso ta bou di investigashon.
Kontrolnan

Riba djasabra 5 di novèmber a kontrolá vários negoshi di horeka (snèk) pa ku e lei di estranhero. A hib’e 5 estranhero warda dor ku nan no tabatin nan papelnan huntu ku nan. Nan por a bai kas despues ku a trese nan papelnan.  Djadumingu 6 di novèmber a detené un persona ilegal i e ta será pendiente su deportashon 

Sambuyadó ta hoga

Riba djasabra 5 di novèmber un sambuyadó a han’é den problema ora ku e tabata sambuyando i su kompañantenan a trese tera na altura di un bich situá na Playa Lechi. A purba reanimá e víktima despues di kua a transporte ku urgensia pa hospital kaminda ela bin fayesé. 

===========================

Steekpartij aan de Kaya Mandolin
Vanochtend omstreeks 7.15 uur kreeg de politiecentrale melding van een steekpartij aan de Kaya Mandolin. Een man is met een mes gestoken ter hoogte van zijn linkerbovenbeen. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De zaak wordt onderzocht.
Aanrijding op de Kaya Industria

Op maandag 7 november vond omstreeks 2.30 een aanrijding plaats op de Kaya Industria. Een auto botste tegen een lantaarnpaal. De bestuurder verklaarde dat ze de macht over het stuur verloor waardoor ze tegen de lantaarnpaal botste. Het slachtoffer werd ter plekke door de ambulance personeel gecontroleerd maar werd daarna toch naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle doordat ze zwanger was.
Diefstal aan bij duikplek

Op vrijdag 4 november werd omstreeks 12.30 uur aangifte gedaan van diefstal bij de duiklocatie Andrea I. Er zijn onder andere een telefoon van het merk Samsung en contant geld weggenomen vanuit een tas op het strand. De zaak wordt onderzocht.
Controles

Op zaterdag 5 november werden verschillende horecabedrijven gecontroleerd volgens de vreemdelingenwet. Hierbij zijn 5 personen naar de wacht gebracht omdat ze hun papieren niet bij zich hadden. Later werden de papieren gebracht en konden ze naar huis. Op zondag 6 november is een persoon die illegaal op het eiland verblijft, aangehouden en hij is opgesloten in afwachting van zijn uitzetting. 
Duiker verdronken

Op zaterdag 5 november kwam een duiker tijdens het duiken in de problemen en is door mededuikers bij een strandtent bij Playa Lechi aan land gebracht. Er is getracht het slachtofer te reanimeren, waarna hij naar het ziekenhuis is gebracht waar hij kwam te overlijden. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: