KRALENDIJK BOANIRE KPCN:   ·        A gara i detené sospechoso di kiebronan ·        Vehíkulo hòrta haña bek ·        Kiebro den akomodashon turístiko / KPCN:   ·        Aanhouding op heterdaad verdachte inbraken ·        Gestolen voertuig aangetroffen ·        Inbraak in toeristenaccommodatie

polis-kralendijk-bonaire

A gara i detené sospechoso di kiebronan
Riba djaweps 10 di novèmber a gara i detené un hòmber di inisialnan G.B. na Kaya Herman J. Pop en konekshon ku kiebro. Un habitante a gara e sospechoso. Despues a resultá ku e sospechoso a kibra i drenta na diferente sitio. Tambe probablemente ela hinka un víktima di su kiebronan ku un kuchú. Ora ku esaki a puntra pa su kosnan ku a e sospechoso a bai kuné, a kuminsá un bringamentu durante di kua e sospechoso a hinka e víktima.

Vehíkulo hòrta haña bek
Riba djaweps 10 di novèmber a haña un Toyota Hilux koló pretu, numerá V-430 den besindario di e skol amplio na Nort Saliña. A resultá di ta e vehíkulo ku deskonosínan a bai kuné den e mardugá di 3 pa 4 di novèmber. A tuma kontakto ku doño i a pone na altura.

Kiebro den akomodashon turístiko
Riba djaweps 10 di novèmber a drenta keho di kiebro den un akomodashon turístiko situá na Bulevar Santa Barbara Abou. A bai ku entre otro un kámara digital i sèn kèsh. Ta investigando e kaso.

Aanhouding op heterdaad
Op donderdag 10 november werd een man met initialen G.B. aan de Kaya Herman J. Pop aangehouden ter zake inbraak. De verdachte werd op heterdaad betrapt door een bewoner. Later bleek dat hij op meerdere locaties had ingebroken die avond. Ook heeft hij waarschijnlijk een slachtoffer van diefstal met een mes gestoken. Toen deze om zijn spullen vroeg begon een gevecht waarbij hij werd gestoken.

Gestolen voertuig aangetroffen
Op donderdag 10 november werd een zwarte Toyota Hilux met kentekennummer V-430 in de buurt van de Brede School in Nort Saliña gevonden. Deze bleek in de nacht van 3 op 4 november weggenomen te zijn. De eigenaar werd in kennis gesteld.

Inbraak in toeristenaccommodatie
Op donderdag 10 november werd aangifte gedaan van inbraak in een toeristenaccommodatie aan de Bulevar Santa Barbara Abou. Er zijn onder andere een digitale camera en contant geld weggenomen. De zaak wordt onderzocht.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: