KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Curaçao Airport Partners: – Medidanan di prekoushon pa maleta bandoná – Precautionary measures taken due to unattended suitcase – Loos alarm door onbeheerde koffer

Medidanan di prekoushon pa maleta bandoná
Willemstad –Djabièrnè mèrdia entre 01:45pm pa 03:00pm, Polis di Aeropuerto i Kuerpo Polisial di Kòrsou (KPC) a tuma medidanan di prekoushon na sala di yegada di Aeropuerto di Kòrsou (Arrivals Hall), durante investigashon di un maleta bandoná.

Na promé instante, ora a tuma nota di e maleta, polis di aeropuerto a purba lokalisá e doño. Despues ku no por a lokalisá e doño den e sala di yegada i besindario, e prosedura di seguridat pa protekshon di biahero i usuario di aeropuerto a drenta na vigor. Entre otro a evakuá e sala di yegada i kada entrada pa e área aki. Despues ku Kuerpo Polisial a deklará e maleta i e área komo ‘safe’, por a reanudá operashon den e sala di yegada sin retraso signifikante. Tambe a lokalisá e doño di e maleta ku a lubidá esaki na aeropuerto.

Precautionary measures taken due to unattended suitcase
Willemstad – Friday afternoon between 01:45pm and 03:00pm, the Airport Police and the Curaçao Police Force took precautionary measures in the Arrivals Hall of Curaçao International Airport when investigating an abandoned suitcase.

Initially, when the suitcase was detected, the airport police attempted to find the owner of the suitcase. When the owner couldn’t be found in the Arrivals Hall and surroundings, the security procedure for the safety of passengers and airport users was initiated. The Arrivals Hall and all exits were evacuated. After the Police Force declared the suitcase and area as safe, the operations at the Arrivals Hall were resumed without significant delay. The person that had forgotten his suitcase was subsequently located.

Loos alarm door onbeheerde koffer
Willemstad – Vrijdagmiddag tussen 01:45pm en 03:00pm onderzochten de luchthavenpolitie en het KPC een alleen achtergelaten koffer, en moesten zij hierdoor enkele voorzorgsmaatregelen nemen in de aankomsthal van de luchthaven op Curaçao.

Toen de koffer in eerste instantie waargenomen werd, heeft de luchthavenpolitie getracht de eigenaar te traceren. Toen deze niet gevonden kon worden in de aankomsthal en omgeving, ging de veiligheidsprocedure ter bescherming van passagiers en luchthavengebruikers in werking. De aankomsthal en verbonden uitgangen werden ontruimd. Nadat het KPC de koffer en de omgeving veilig verklaarde, werden de activiteiten in de aankomsthal hervat zonder noemenswaardige vertragingen. De persoon die zijn koffer was vergeten werd uiteindelijk getraceerd.

img_0064

fb_img_1478901544852

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: