Investigashon riba posibel kaso di abusu seksual na Saba / ​Investigation into alleged sexual abuse case on Saba / Onderzoek naar vermoedelijke ontuchtzaak op Saba

Investigashon riba posibel kaso di abusu seksual na Saba

Kuerpo Polisial Hulanda Karibense a detené djasabra 12 di novèmber 2016 dos sospechoso na Saba. Ta trata di e hòmbernan di inisial S.M.M.A. i E.G. E arestonan a tuma lugá riba órden di fiskal di Ministerio Públiko. A duna e órden aki despues ku for di un keho entregá e sospecho a lanta  ku e sospechosonan a abusá seksualmente di un viktima ku ta “wilsonbekwaam”. Esaki ta un víktima ku ta meresé èkstra protekshon i ta risibí esaki tambe konforme Kódigo Penal.

Entretantu e sospechosonan a rekobrá nan libertat, pero ta keda sospechoso. E investigashon den e kaso aki ta kontinuá.

​Investigation into alleged sexual abuse case on Saba
The Dutch Caribbean Police Force arrested two male suspects, S.M.M.A. and E.G. on Saba Saturday, November 12, 2016. They arrest order was given by the Prosecutor after  suspicion arose, based on a complaint filed, that the suspects had sexually abused a victim who is considered not competent. Such a victim deserves extra protection and will receive such protection according to the penal code.

In the meantime the suspects have been released from pre-trial detention, but remain suspects in the ongoing investigation.
Onderzoek naar vermoedelijke ontuchtzaak op Saba
Op zaterdag 12 november 2016 is door het Korps Politie Caribisch Nederland een tweetal personen te Saba aangehouden. Het gaat om twee mannen met de initialen S.M.M.A. en E.G. De aanhouding vond plaats in opdracht van de officier van justitie. De opdracht werd gegeven nadat uit een aangifte het vermoeden was gerezen dat de verdachten ontucht hadden gehad met een slachtoffer dat zoals dat heet wilsonbekwaam is. Een slachtoffer dat extra bescherming verdient en in de strafwet ook krijgt.

De verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten gesteld maar blijven verdachte. Het onderzoek wordt voortgezet.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: