KRALENDIJK BONAIRE: KPCN: ·        Ladronisia den kas na Kaya Playa Lechi·        Ladronisia na sitio di sambuyá·        Aksidente riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot / KPCN: ·        Diefstal in woning aan de Kaya Playa Lechi·        Diefstal vanaf duikplek·         Aanrijding op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot


Ladronisia den kas na Kaya Playa Lechi

Riba djamars 15 di novèmber a drenta keho di ladronisia den un kas situá na Kaya Playa Lechi. A bai ku un tas ku mas despues a haña banda di e kas. For di e tas a bai ku un telefòn selular, sèn kèsh i un ‘usb stick’. Ta investigando e kaso.
Ladronisia na sitio di sambuyá

Riba djaluna 14 di novèmber a drenta keho di ladronisia for di e bich na e sitio di sambuyá 1000 stèp. For di dos tas di  lomba a bai ku entre otro kuater telefòn selular i sèn kèsh. E tasnan tabata riba e bich ora ku e víktimanan a bai sambuyá. E kaso ta bou di investigashon.
Aksidente riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot

Riba djamars 15 di novèmber un aksidente a tuma lugá riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Un outo a kore dal den un baranka di piedra kantu di kaminda. E shofùr no a keda herida pero e no tabata reakshoná normal i probablemente tabata bou di influensia di un ke otro supstansia. A transport’é’ e ku ambulans pa hospital pa kontrol médiko.

Diefstal in woning aan de Kaya Playa Lechi

Op dinsdag 15 november werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een woning aan de Kaya Playa Lechi. Er is een tas weggenomen die later naast de woning werd teruggevonden. Uit de tas was een mobiele telefoon, contant geld en een usb stick weggenomen. De zaak wordt onderzocht.
Diefstal vanaf duikplek

Op maandag 14 november werd aangifte gedaan van diefstal vanaf het strand van de duiklocatie 1000 steps. Er zijn uit twee rugtassen onder andere vier mobiele telefoons en contant geld weggenomen. De tassen lagen op het strand toen de slachoffers gingen duiken. De zaak is in onderzoek.
Aanrijding op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot

Op dinsdag 15 november vond een aanrijding op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot plaats. Een auto reed tegen één van de rotsblokken die langs de weg liggen. De bestuurder raakte niet gewond maar reageerde niet normaal en was waarschijnlijk onder invloed van één of ander middel. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: