KRALENDIJK BONAIRE: KPCN:   ·        Ladronisia riba tereno di supermerkado ·        Ladronisianan na sitio di sambuyá ·        Aksidente ku skuter na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot / KPCN:   ·        Diefstal op terrein van supermarkt ·        Diefstallen bij duikplek ·        Aanrijding met scooter op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot

polis-kralendijk-bonaire

Ladronisia riba tereno di supermerkado
Riba djamars 22 di novèmber a drenta keho di ladronisia riba tereno di un supermerkado situá na Kaya Korona. A bai ku entre otro un silinder di gas chikitu, un stof chikitu i kuater basora. Ta investigando e kaso.

Ladronisianan na sitio di sambuyá
Riba djaluna 21 di novèmber a drenta keho di ladronisia di un iPhone 6, brel di solo di marka Rayban i un brel di solo di marka Oakley, for di den un tas na e sitio di sambuyá 1000 stèp. Riba djamars 22 di novèmber tambe a drenta keho di ladronisia di un tas di lomba na e mesun sitio aki. Ámbos ladronisia a tuma lugá na momentu ku e víktimanan a bai landa. E kasonan ta bou di investigashon.

Aksidente ku skuter na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot
Riba djamars 22 di novèmber pa mas o ménos 11.15 or di mainta un aksidente ku un skuter a tuma lugá. E skuter a bai dal den un palu. A transportá e víktima ku un vehíkulo priva pa hospital pa tratamentu médiko. Motibu di e aksidente no ta konosí.

Diefstal op terrein van supermarkt
Op dinsdag 22 november werd aangifte gedaan van diefstal vanaf het erf van een supermarkt aan de Kaya Korona. Er zijn onder andere een kleine gascilinder, een klein fornuis en vier bezems weggenomen. De zaak wordt onderzocht.

Diefstallen bij duikplek
Op maandag 21 november werd aangifte gedaan van diefstal van een iPhone 6, een zonnebril van het merk Rayban en een zonnebril van het merk Oakley uit een tas bij de duikplek 1000 steps. Op dinsdag 22 november werd ook aangifte gedaan van diefstal van een rugzak op dezelfde locatie. Beide diefstallen vonden plaats toen de slachtoffers even gingen zwemmen. De zaken zijn in onderzoek.

Aanrijding met scooter op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot
Op dinsdag 22 november vond omstreeks 11.15 uur een aanrijding met een scooter plaats. De scooter reed tegen een paal. Het slachtoffer is met privé vervoer naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De toedracht van het ongeluk is niet bekend.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: