KRALENDIJK BONAIRE KPCN:   ·        Ladronisia ku violensia na Bulevar J.A. Abraham ·        Aksidente riba Kaya Korona ·        Ladronisia na Bachelor’s Beach ·        Aksidente riba Kaya Internashonal  / KPCN:   ·        Diefstal met geweld aan de Bulevar J.A. Abraham ·        Aanrijding op de Kaya Korona ·        Diefstal bij Bachelor’s Beach ·        Aanrijding op de Kaya Internashonal

logo-polis-bonaire-kiko-ta-pasando

Ladronisia ku violensia na Bulevar J.A. Abraham
Un hòmber i un dama ku tabata kana riba Bulevar J.A. Abraham riba djaweps 24 di novèmber pa mas o ménos 9.30 or di anochi a keda robá di un tas i un kadena dor di dos sospechoso. Ta investigando e kaso.

Aksidente riba Kaya Korona
Riba djaweps 24 di novèmber pa alrededor di 2.30 or di mèrdia un aksidente a tuma lugá entre dos outo riba e krusada di Kaya Neerlandia i Kaya Korona. Un mucha ku tabata den un di e outonan a dal su kabes den dèshbort. Personal di ambulans a trat’e na e sitio mes. Shofùr di un di e outonan a haña un but pasobra e no tabata sigurá. Kousa di e aksidente no ta konosí.

Ladronisia na Bachelor’s Beach
Riba djárason 23 di novèmber a drenta keho di ladronisia di dos iPhone 6. E telefònnan tabata den un tas riba e bich ora ku e víktimanan a bai landa. E ladronisia a tuma lugá entre 3.45 or i 4 or di atardi. Ta investigando e kaso.

Aksidente riba Kaya Internashonal
Riba djaweps 24 di novèmber pa mas o ménos 1.15 or di mèrdia un aksidente a tuma lugá riba Kaya Internashonal. Shofùr di un pikòp a bira malu i a kore drenta mondi. E víktima su kara tabata sangra i e tabata kompletamente desorientá. A transporte ku ambulans pa hospital pa tratamentu médiko. A tou e pikòp bai kuné.

Diefstal met geweld aan de Bulevar J.A. Abraham
Een man en een vrouw werden op donderdag 24 november omstreeks 21.30 uur beroofd van een tas en een ketting door twee verdachten, toen ze op de Bulevar J.A. Abraham wandelden. De zaak wordt onderzocht.

Aanrijding op de Kaya Korona
Op donderdag 24 november vond omstreeks 14.30 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de kruising van de Kaya Neerlandia en de Kaya Korona. Een kind kwam met zijn hoofd tegen het dashboard aan en werd door het ambulance personeel ter plekke behandeld. De bestuurder van één van de auto’s kreeg een boete voor het niet in het bezit hebben van verzekeringspapieren. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.

Diefstal bij Bachelor’s Beach
Op woensdag 23 november werd aangifte van diefstal gedaan van 2 iPhones 6. De telefoons zaten in een tas op het strand toen de slachtoffers waren gaan zwemmen. De diefstal had tussen 15.45 en 16.00 uur plaatsgevonden. De zaak wordt onderzocht.

Aanrijding op de Kaya Internashonal
Op donderdag 24 november omstreeks 13.15 uur vond een aanrijding plaats op de Kaya Internashonal. De bestuurder van een pick-up reed de mondi in doordat hij onwel was geworden. Het slachtoffer had een bebloed gezicht en was compleet gedesoriënteerd en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De auto werd weggesleept.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: