Zijne Excellentie Fredis Refunjol, tesamen met zijn echtgenote Clarette Refunjol-Lopez een afscheidsbezoek gebracht aan Curacao

WILLEMSTAD
Op donderdag 24 november heeft de Gouverneur van Aruba, Zijne Excellentie Fredis Refunjol, tesamen met zijn echtgenote Clarette Refunjol-Lopez een afscheidsbezoek gebracht aan Curacao. Op deze dag is voor hen een receptie georganisaseerd in het paleis van de Gouverneur op Fort Amsterdam. De minister-president, Zijn Excellentie Whiteman, heeft namens de regering van Curacao een cadeau aangeboden. Fredis Refunjol zal in januari 2017 opgevolgd worden door de heer Alfonso Boekhoudt
161124-afscheid-refunjol
20161124_135708

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: