WannaGo Outdoors tin un konsepto tremendo pa boso sena di Pasku na L’aldea. / WannaGo Outdoors biedt een uniek concept voor uw kerst of nieuwjaars akitiviteit op L’aldea.

WannaGo Outdoors tin un konsepto tremendo pa boso sena di Pasku na L’aldea. Na lugá di únikamente sinta kome ku otro, nan ta sòru pa un evento di teambuilding ku hopi fun. Nan ta agregá tareanan prèt i edukativo den estilo di Maya i despues por gosa huntu di un sena ekstenso.
Di e manera aki, Ictual a selebrá su 24 ana di eksistensia.
Sigun Andrew Solomon, Direktor General di Ictual, “esaki tabata un manera emoshonante pa engrandesé nos solidaridat. Tur esaki a tuma lugá bou di ekselente guia di WannaGo Outdoors. Nos a papia i hari hopi durante di e sena i esaki a pone un bon base pa e aña ku ta bini. Empleadonan kontentu i bon teamspirit ta esensial pa un kompania eksitóso!”

Pa mas informashon por bishitá:
http://www.wannago-outdoors.com òf yama: 5253720
=======================

WannaGo Outdoors biedt een uniek concept voor uw kerst of nieuwjaars akitiviteit op L’aldea. In plaats van alleen maar passief met elkaar aan tafel zitten, wordt een leuk en leerzaam teambuilding event aangeboden, gevolgd door een uitgebreid diner. WannaGo Outdoors heeft zich bij de het ontwikkelen van de team challenges laten inspireren door de Maya Cultuur.
Onlangs heeft het bedrijf Ictual op deze manier haar 24 jarig bestaan gevierd.
Volgens Andrew Solomon, Managing Director van Ictual, “was het een spannende manier om de saamhorigheid te versterken onder perfecte begeleiding van WannaGo Outdoors. Tijdens het diner is er veel gelachen en nagepraat , waarmee een goede basis is gelegd voor het volgende jaar. Happy employees & goede teamspirit zijn essentieel voor elk succesvol bedrijf!”

Voor meer informatie:
http://www.wannago-outdoors.com of bel: 5253720

wannago-outdoors-2

wannago-outdoors-1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: