BONAIRE: OPORTUNIDAT GRANDI PA ASISTI NA TAYER ARTISTIKO / VEEL GELEGENHEID OM DEEL TE NEMEN AAN ARTISTIEKE WORKSHOPS

OPORTUNIDAT GRANDI PA ASISTI NA TAYER ARTISTIKO

Kralendijk – Durante e Festival del Caribe lo tin oportunidat pa sigui diferente tayer artístiko i di artesania. Artistanan i profeshonalnan di nivel haltu lo duna e tayernan na Santiago de Cuba.

Gobièrnu di Boneiru ta motivá kada persona ku tin interes pa engrades’é su konosementu riba un tereno òf ku ke siña un arte nobo pa inskribí nan mes pa e tayernan aki na SKAL. Esaki ta un oportunidat úniko pa artistanan lokal. E tayernan no tin gastu adishonal si bo a kumpra un pakete di biahe serka e organisashon “Keiru Bon”

Algun tópiko interesante di e tayernan lo ta arte plástiko, pintura, músika, artesania. Si tin interes pa otro tópiko tambe ta posibel. Pa esaki mester tuma kontakto ku SKAL.

Gruponan lokal, bandanan i tur persona ku a inskribí pa bai e festival na Santiago de Cuba den 2017 por pasa inskribí pa e tayer ku e ta interesá den dje. Inskripshon ta tuma lugá na SKAL durante oranan di ofisina.

NEDERLANDS:

Tijdens de ‘Festival del Caribe 2017’:

VEEL GELEGENHEID OM DEEL TE NEMEN AAN ARTISTIEKE WORKSHOPS

Kralendijk – Tijdens de ‘Festival del Caribe’ zal er gelegenheid zijn om deel te nemen aan verschillende artistieke workshops en workshops voor handenarbeid. Kunstenaars en professionals van hoog niveau zullen de workshops verzorgen in Santiago de Cuba.

Het Bonairiaanse eilandsbestuur moedigt iedereen die erin geïnteresseerd is om zijn/haar kennis op het gebied van kunst uit te breiden of die een nieuwe kunstvorm wil leren aan, om zich bij de SKAL in te schrijven voor deze workshops. Dit is een unieke kans voor lokale artiesten. Er zijn geen bijkomende kosten voor de workshops als u een reispakket hebt gekocht bij de organisatie ‘Keiru bon’.

Enkele interessante onderwerpen van deze workshops zijn plastische kunst, schilderen, muziek en handenarbeid. Als er belangstelling bestaat voor andere onderwerpen dan is dat ook mogelijk. Hierover moet u contact opnemen met de SKAL.

Lokale groepen, muziekgroepen en alle personen die zich hebben ingeschreven om naar het festival in Santiago de Cuba in 2017 te gaan, kunnen langskomen om zich in te schrijven voor de workshop waar ze belangstelling voor hebben. Inschrijvingen vinden plaats bij de SKAL tijdens kantooruren.

paint-workshop

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: