KRALENDIJK BONAIRE: KPCN:   · Detenshon pa maltrato ku arma · Artíkulonan konfiská / KPCN:   ·        Aanhouding voor mishandeling met wapen ·        Inbeslag genomen goederen

logo-polis-bonaire-kiko-ta-pasando

Detenshon pa maltrato ku arma
Riba djaluna 5 di desèmber a detené un hòmber di inisialnan R.A.T. na un kas situá na Kaya Purunchi en konekshon ku maltrato ku un arma. E sospechoso a dal su kompañero di kas ku un martin na su kabes. Personal di ambulans a duna e víktima asistensia médiko na e sitio mes.

Artíkulonan konfiská
Riba djamars 6 di desèmber a konfiská tres (3) skuter i un bròmer tipo ‘crosser’. Un di e skuternan tabata skondí tras di un kolchon den un kas inhabitá. E ‘crosser’ tabata stashoná paden den un apartamentu pega ku e kas inhabitá. E otro dos skuternan tabata di amigunan di e habitantenan di e apartamentu. Dor ku nan no por a mustra nan papelnan di seguro i numbernan di chasis tabata sospechoso, a konfiská e skuternan aki tambe.

Aanhouding voor mishandeling met wapen
Op maandag 5 december werd een man met initialen R.A.T. bij een woning aan de Kaya Purunchi aangehouden in verband met mishandeling met een wapen. De verdachte had zijn huisgenoot met een hamer op zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer werd ter plekke door het ambulance personeel behandeld.

Inbeslag genomen goederen
Op dinsdag 6 december werden aan de Kaya Beku drie scooters en een motorfiets type crosser, in beslag genomen. Eén van de scooters stond achter een matras in een onbewoonde woning. De crosser stond binnen bij een apartement aangrenzend aan de onbewoonde woning. De andere twee scooters waren van vrienden van de bewoners van het appartement. Omdat zij geen verzekeringspapieren konden tonen en de chasisnummers verdacht waren, werden deze scooters ook in beslag genomen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: