KRALENDIJK BONAIRE: KPCN:   · Outo na kandela na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot ·  Ladronisia na 1000 stèp · Ladronisia di bebida alkohóliko na un supermerkado ·  Kontrol di tráfiko · Landadó den problema / KPCN:   ·        Auto in brand aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot · Diefstal bij 1000 steps · Diefstal van alcoholische drank bij een supermarkt . Verkeerscontrole · Zwemmer in de problemen

logo-polis-bonaire-kiko-ta-pasando

Outo na kandela na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot
Riba djamars 13 di desèmber pa mas o ménos 7.30 or di anochi sentral di polis a risibí notifikashon ku un outo tabata na kandela riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot na altura di un hotel. Tabata trata di un Suzuki Samurai ku a wòrdu stashoná kantu di kaminda dor di e doño pa wòrdu buska dor di un mekániko. Na yegada di brantwer ya a paga e kandela kaba. Kousa di e kandela no ta konosí i no tabatin herido.

Ladronisia na 1000 stèp
Riba djaluna 12 di desèmber a drenta keho di ladronisia na e sitio di sambuyá 1000 stèp. For di un tas riba bich a bai ku entre otro un iPhone S6 den un hus kolo mentá i un brel di solo kolo pretu di marka ‘Rayban’ ku glas spil. Ta investigando e kaso.

Ladronisia di bebida alkohóliko na un supermerkado
Riba djaluna 12 di desèmber a gara i detené un hòmber di inisialnan G.F. pa a bai ku bebida alkohóliko sin paga for di un supermerkado. E hòmber a kue dos bòter di whiskey i kana bai pafó ku esakinan. Personal di e supermerkado a par’e te ora polis a yega.

Kontrol di tráfiko
Den oranan di mainta riba djamars 13 di desèmber, polis a tene un kontrol di tráfiko riba Kaya Korona kaminda a kontrolá un total di 59 vehíkulo i a duna 11 but pa entre otro pa motibu ku nan no por a mustra papelnan di seguro bálido, reibeweis bálido i falta di plachi di number. Tambe a konfiská un vehíkulo. Motibu pa esaki tabata pasobra dokumentunan di e shofùr ni di e outo no tabata na òrdu.

Landadó den problema
Riba djamars 13 di desèmber pa mas o ménos 12.30 or di mèrdia sentral di polis a risibí notifikashon ku tabatin un landadó den problema. Na yegada di e patruya ya personal di ambulans tabata dunando e víktima promé asistensia. E víktima a bai ‘free-dive’ i a pèrdè konosementu ora e tabata bayendo abou. Hendenan den besindario a mir’é i a yud’é. A transportá e víktima ku ambulans pa hospital pa tratamentu médiko.

Auto in brand aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot
Op dinsdag 13 december kreeg de politiecentrale omstreeks 19.30 uur melding dat er een auto in brand stond op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot ter hoogte van een hotel. Het betrof een Suzuki Samurai die aan de kant van de weg geparkeerd werd door de eigenaar om opgehaald te worden door een monteur. Bij aankomst van de brandweer was de brand al geblust. Oorzaak van de brand is niet bekend en er waren geen gewonden.

Diefstal bij 1000 steps
Op maandag 12 december werd aangifte gedaan van diefstal bij de duiklocatie 1000 steps. Vanuit een tas op het strand zijn onder andere een iPhone S6 in een mintgekleurd hoesje en een zwarte zonnebril van het merk Rayban met spiegelglazen, weggenomen. De zaak wordt onderzocht.

Diefstal van alcoholische drank bij een supermarkt
Op maandag 12 december werd een man met initialen G.F. op heterdaad aangehouden voor het wegnemen van alcoholische drank bij een supermarkt. De man had twee flessen whiskey gepakt en is daarmee naar buiten gelopen. Hij is door het personeel van de supermarkt staande gehouden totdat de politie er was.

Verkeerscontrole
In de ochtenduren van dinsdag 13 december werd op de Kaya Korona een verkeerscontrole gehouden door de politie waarbij er in totaal 59 voertuigen zijn gecontroleerd en 11 procesverbalen werden uitgeschreven voor onder andere het niet in het bezit hebben van geldige verzekeringspapieren, rijbewijs en nummerplaat. Ook werd er een voertuig in beslag genomen. Reden hiervoor was dat de documenten van de bestuurder en ook die van de auto niet in orde waren.

Zwemmer in de problemen
Op dinsdag 13 december omstreeks 12.30 kreeg de politiecentrale melding dat er een zwemmer in de problemen was geraakt. Bij aankomst van de patrouille was het ambulancepersoneel al bezig met de reanimatie. Het slachtoffer ging ‘free-diven’ en verloor onderweg naar beneden het bewustzijn. Mensen in de buurt hebben hem gezien en geholpen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: