KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Kustwacht houdt weer twee illegalen aan

Kustwacht houdt weer twee illegalen aan.
 
De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) heeft in de vroege ochtend van dinsdag 3 januari weer een vaartuig met twee Venezolanen aangehouden.
De radaroperator van het Reddings- en Coördinatie Centrum van de Kustwacht detecteerde een verdacht contact ten zuidwesten van Curaçao. Een eenheid vanuit het kustwachtsteunpunt Curaçao werd gelijk ingezet. Ten zuiden van Santu Pretu troffen ze een onverlicht vaartuig type yola aan dat weer naar het zuiden terugvoer. Deze werd door de bemanning Super-RHIB ge-boorden hier werd geconstateerd dat er twee personen aan boord zaten die geen geldige verblijfspapieren konden tonen. De yola is opgebracht naar het steunpunt te Parera. Beide opvarenden met de Venezolaanse nationaliteit zijn overgedragen aan de politie die de zaak samen met de Kustwacht nog in onderzoek heeft.
img_5880

img_5887

img_5888

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading