Gabinete di Gobernador un komunikado kompañá pa potrèt relashoná ku bishita di  sres. Richard Hart, Miguel Alexander i Reginaldo Doran  serka Gobernador, durante kual bishita a hasi entrega di un ehemplar di e buki  ‘Tien jaar SONA’ .

20170118_120146

WILLEMSTAD – Op woensdag 18 januari heeft de Gouverneur van Curaçao, mevrouw Lucille George-Wout, het boek ’10 jaar SONA‘ in ontvangst genomen van de heren Richard Hart, Miguel Alexander en Reginaldo Doran. De laatste bestuurstermijn van SONA liep in december 2015 ten einde. Dit boek blikt terug op meer dan 10 jaar ontwikkelingssamenwerking en de grote impact van SONA en USONA op de sociaal-economische ontwikkeling van de eilanden.

Gabinete di Gobernador un komunikado kompañá pa potrèt relashoná ku bishita di  sres. Richard Hart, Miguel Alexander i Reginaldo Doran  serka Gobernador, durante kual bishita a hasi entrega di un ehemplar di e buki  ‘Tien jaar SONA’ .

Op de foto: De Gouverneur van Curaçao mevrouw Lucille George-Wout met de heren Richard Hart, Miguel Alexander en Reginaldo Doran. ***

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: