Tourism Corporation Bonaire ku partner strategiko na Medellin Colombia **Varios aktividatnan lo tuma luga den 2017** – Tourism Corporation Bonaire met strategische partnerschap in Medellin, Colombia **Verschillende activiteiten zullen plaatsvinden gedurende 2017** – Tourism Corporation Bonaire with strategic partnerships in Medellin, Colombia **Various activities will be taking place during 2017**

Tourism Corporation Bonaire ku partner strategiko na Medellin Colombia **Varios aktividatnan lo tuma luga den 2017**

Kralendijk (20 di febrüari 2017) Tourism Corporation Bonaire (TCB) a partner huntu ku Go Travel-Res/Ultragroup Medellin. Ku e asosiashon aki varios aktividatnan lo bai tuma luga den 2017. Durante e presentashon di almuerso Boneiru a presenta e komienso di e temporada di promoshon na Medellin, Colombia. Boneiru tabatin un audiensia grandi na e almuerso ku mas di 45 diferente agensia di biahe, operadornan i representantenan di ariolinia.
“E enfoke durante e presentashon di almuerso aki tabata pa buta enfasis riba e diferente posibilidatnan i aktividatnan ku Boneiru tin pa ofrese manera; kon pa yega, sena, tipo di akomodashon te asta kiko pa hasi na e isla,” a komentá Malinda Hassell, Marketing Manager di Tourism Corporation Bonaire. “E asosiashon ku Go Travel-Res/Ultragroup tabata un di e aspektonan mas importante durante e almuerso. Huntu ku TCB, diferente kampaña lo bai wòrdu lansá den e proksimo lunanan manera; “Mes de Bonaire” un luna dediká kompletemante na Boneiru, trep pa familiarisá i diferente publikashon den plataformanan di medio sosial i revista.E intenshon ta pa merkadiá i ekspone e isla, tambe pa aumenta e konsientisashon bou di e merkado di Medellin kual tin hopi potensial”.
TCB a reuni tambe ku operador di tour Munditur ku a duna feedback balioso di nan biahe di familiarisashon; kon pa mehora e posishon di Boneiru komo un destinashon di fakansi den e merkado Colombiano.
Por ultimo TCB tabata invita dor di operador di tour Aviatur ku a organisá un presentashon di desayuno ku nan agensianan. TCB a presentá Boneiru komo un destinashon di turismo na e agensianan, nan a keda hopi impreshoná ku e diversidat i kon uniko e isla ta.
TCB a krea un pagina speshal pa e agensianan di biahe di e merkado Latino Amerika/Colombiano yama http://www.tourismbonaire.com/agentes. Aki nan por haña informashon spesifiko na nan diferente preguntanan. TCB ta spera di tin un asosiashon efektivo i eksitoso ku e operadornan di tour di Medellin.

=========

Tourism Corporation Bonaire met strategische partnerschap in Medellin, Colombia **Verschillende activiteiten zullen plaatsvinden gedurende 2017**

Kralendijk (20 februari 2017) Tourism Corporation Bonaire (TCB) partnered samen met Go Travel-Res/Ultragroup Medellin. Met dit partnerschap zullen diverse activiteiten plaatsvinden tijdens 2017. Bonaire werd tentoonsteld tijdens een lunch presentatie voor de kick off van een promotionele seizoen in Medellin, Colombia. De Bonaire lunch werd goed bezocht met meer dan 45 verschillende reisbureaus, ondernemers en vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen.
“De focus van deze lunch presentatie was om te benadrukken wat de verschillende mogelijkheden en activiteiten dat Bonaire te bieden heeft; van vervoer naar Bonaire, dineren, soorten accommodaties tot wat te doen op het eiland werden gepresenteerd,”merkte Malinda Hassell, Marketing Manager van Tourism Corporation Bonaire. “Het partnerschap met Go Travel-Res/Ultragroup was één van de belangrijkste aspecten tijdens deze lunch. Samen met TCB, worden er verschillende campagnes gelanceerd in de komende maanden zoals; “Mes de Bonaire” een maand volledig toegewijd aan het eiland, kennismaking trips, en verschillende publicaties over sociale media platformen en tijdschriften. De bedoeling is om het eiland te promoten en exposure te geven zodat de Medellin markt bewust wordt van de potentie van Bonaire”.
TCB had ook een ontmoeting met touroperator Munditur over eerdere kennismaking reizen waar zij waardevolle feedback hadden gegeven om hoe Bonaire beter te positioneren als een vakantiebestemming in de Colombiaanse markt.
En als laatste werd TCB uitgenodigd door touroperator Aviatur die een ontbijt presentatie hadden georganiseerd met hun agenten. TCB presenteerde Bonaire als een toeristische bestemming aan de agenten; zij waren zeer onder de indruk van de diversiteit en de uniciteit van het eiland.
TCB heeft een landing page gemaakt speciaal voor de reisagenten van de Latijns-Amerika/Colombiaanse markt genaamd http://www.tourismbonaire.com/agentes. Op deze pagina krijgen ze specifieke informatie gelinkt aan hun verschillende vragen. TCB verheugd zich naar een doeltreffend en succesvol partnerschap met de touroperators van Medellin.

===================

Tourism Corporation Bonaire with strategic partnerships in Medellin, Colombia **Various activities will be taking place during 2017**

Kralendijk (February 20th, 2017) Tourism Corporation Bonaire (TCB) partnered together with Go Travel-Res/Ultragroup Medellin. With this great partnership various activities will be taking place during 2017. Bonaire was showcased during a lunch presentation in order to kick off the beginning of a promotional season in Medellin, Colombia. Bonaire had a great attendance at the lunch with over 45 different travel agents, operators and airline representatives.
“ The focus of this lunch presentation was to emphasize on the different possibilities and activities that Bonaire has to offer; from how to get there, dining, types of accommodations till what to do on the island were presented,” commented Malinda Hassell, Marketing Manager Tourism Corporation Bonaire. “The partnership with Go Travel-Res/Ultragroup was one of the important aspects during this lunch. Together with TCB, different campaigns will be launched during these upcoming months such as; “Mes de Bonaire” a month fully dedicated to the island, familiarization trips, and different publications on social media platforms and magazines. The intention is to market and expose the island and to increase its awareness under the Medellin market which has a lot of potential”.
TCB also met with Tour operator Munditur where they provided valuable feedback on previous familiarization trips on how to better position Bonaire as a vacation destination in the Colombian market.
Last but not least TCB was invited by Tour operator Aviatur which organized a breakfast presentation with their agents. TCB presented Bonaire as a Tourism Destination to the agents; they were very impressed with the diversity and uniqueness of the island.
TCB has created a landing page especially for the travel agents of the Latin America/Colombian market called http://www.tourismbonaire.com/agentes. Here they will get specific information catered to their different questions. TCB looks forward to an effective and successful partnership with these Medellin tour operators.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

tcbmedellin3

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

tcbmedellin20171

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: