Op Marinebasis Parera heeft de Directeur Kustwacht Caribisch gebied, commandeur Hans Lodder, vanmiddag aan Nicol Laurence een oorkonde uitgereikt als blijk van waardering voor moedig optreden.

Op February 23 2017 Marinebasis Parera heeft de Directeur Kustwacht Caribisch gebied, commandeur Hans Lodder, vanmiddag aan Nicol Laurence een oorkonde uitgereikt als blijk van waardering voor moedig optreden. Laurence is werkzaam als Radar Operator bij het Joint Rescue Coordination Centre van de Kustwacht op Curaçao.
In de vroege ochtend van 16 mei 2016 heeft Nicol Laurence, levensreddende handelingen verricht bij een collega van de United States Coast Guard. Deze Amerikaanse collega had een slagaderlijke bloeding aan zijn pols. Samen met een defensie-collega heeft Nicol Laurence eerste hulp toegepast en de hulpdiensten gealarmeerd. Vervolgens is het slachtoffer tijdig met een ambulance afgevoerd naar de spoedeisende hulp van het Sint Elisabeth Hospitaal. Het kordate optreden van Nicol Laurence heeft in belangrijke mate bijgedragen aan het stabiliseren van de gewonde collega en heeft hem voor ernstigere gevolgen behoed. De oorkonde is een blijk van waardering namens de Kustwacht Caribisch gebied en de United States Coast Guard Sector San Juan.

op-marinebasis-parera-heeft-de-directeur-kustwacht-caribisch-gebied-commandeur-hans-lodder-vanmiddag-aan-nicol-laurence-een-oorkonde-uitgereikt-als-blijk-van-waardering-voor-moedig-optreden

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: