KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

InselAir to focus on Aruba, Bonaire, Curacao & St. Maarten Unavailability of aircraft forces InselAir to temporarily suspend some routes – InselAir richt zich op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten Onbeschikbaarheid van vliegtuigen forceert InselAir een ​aantal routes tijdelijk op te schorten  

InselAir to focus on Aruba, Bonaire, Curacao & St. Maarten Unavailability of aircraft forces InselAir to temporarily suspend some routes

Willemstad – Curacao. As a direct result of the continued grounding of a part of InselAir’s fleet by the Aruban Civil Aviation Authorities InselAir has no choice but to temporarily suspend services to the following routes starting Wednesday March 8, 2017: Barquisimeto, Caracas, Georgetown, Haiti, Havana, Kingston, Las Piedras, Manaus, Medellin, Miami, Paramaribo, Port of Spain, Santo Domingo and Quito. Inter-island services to Aruba, Bonaire, Curacao and St. Maarten will remain in place. As soon as aircraft will become available again InselAir will look into re-launching some of its routes. In this case passengers will be informed accordingly. InselAir expects to return to regular operations again by June of this year.

Passengers are being protected or refunded
Passengers who are in the possession of a ticket purchased via an InselAir ticket office or online via fly-inselair.com will be granted a refund and will be contacted by the Customer Relations Department. Passengers who have purchased a ticket via a travel agent are strongly advised to contact their travel agent to have the refund processed. Passengers who have already started their journey will be protected on another airline and will be informed by our Customer Relations Team.

How can passengers contact InselAir? 
The InselAir Customer Relations Team will use the contact details that passengers have provided upon their reservation/booking. In case passengers did not provide personal contact details upon their reservation/booking, we advise those to contact InselAir via +297 582 1200, +599 9 737 0444 or +1 855 493 6004 (Mon – Fri 7AM – 8PM & Sat – Sun 8AM – 8PM, UTC/GMT-4  local time) or via schedulechange@fly-inselair.com. 

InselAir regrets that it is forced to take these measures and sincerely apologizes for the inconvenience caused. InselAir’s teams will do their utmost to inform and support the affected passengers.

InselAir richt zich op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten Onbeschikbaarheid van vliegtuigen forceert InselAir een ​aantal routes tijdelijk op te schorten
 
Willemstad – Curacao. Als direct gevolg van het aan de grond houden van een deel van de vloot van InselAir door de Arubaanse Luchtvaart Authoriteiten is InselAir genoodzaakt een aantal routes tijdelijk uit de operatie te halen. Vanaf woensdag 8 maart 2017 wordt er voorlopig niet meer naar de volgende bestemmingen gevlogen: Barquisimeto, Caracas, Georgetown, Haïti, Havana, Kingston, Las Piedras, Manaus, Medellin, Miami, Paramaribo, Port of Spain, Santo Domingo en Quito. De dienstverlening tussen de eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten zal wél voortgezet worden. Zodra een deel van de vloot weer beschikbaar komt zal InselAir naar de mogelijkheden kijken om een aantal routes te her-lanceren. In dit geval zullen de passagiers hiervan op de hoogte worden gesteld. InselAir verwacht zo rond juni van dit jaar weer de normale operatie te vliegen.
 
Passagiers op andere vlucht geboekt of ontvangen een restitutie
Met passagiers die in het bezit zijn van een ticket gekocht via een InselAir verkoopkantoor of online via fly-inselair.com zal contact worden opgenomen en zij ontvangen een restitutie. Passagiers die een ticket hebben gekocht via een reisagent wordt dringend geadviseerd contact op te nemen met de desbetreffende reisagent om de terugbetaling in gang te zetten. Passagiers die inmiddels aan hun reis zijn begonnen zullen door InselAir op een vlucht van een andere luchtvaartmaatschappij worden omgeboekt. Zij zullen hiervan op de hoogte worden gebracht door InselAirs’ Customer Relations Department.
 
Hoe kunnen passagiers contact opnemen met InselAir?
Het InselAir Customer Relations Team gebruikt de contactgegevens die passagiers hebben verstrekt bij hun reservering / boeking. Passagiers die ten tijde van hun reservering / boeking geen persoonlijke gegevens hebben verstrekt wordt geadviseerd om direct contact op te nemen met InselAir via +297 582 1200, +599 9 737 0444 of +1 855 493 6004 (ma – vr 07:00-20:00 & za – zo 08:00-08:00 UTC / GMT-4 lokale tijd) of via schedulechange@fly-inselair.com. 
 
InselAir betreurt het dat het geen andere keuze heeft dan het nemen van deze maatregel en biedt haar oprechte verontschuldigingen aan voor het veroorzaakte ongemak voor de reizigers. De teams van InselAir doen hun uiterste best om de getroffen passagiers zo goed en volledig mogelijk te ondersteunen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: