BONEIRU NOMBRA NA DI 3 LUGA DEN UN ARTIKULO DI CONDE NAST TRAVELER’S ISLANAN DI MAS BUNITA DEN KARIBE

BONEIRU NOMBRA NA DI 3 LUGA DEN UN ARTIKULO DI CONDE NAST TRAVELER’S ISLANAN DI MAS BUNITA DEN KARIBE

Kralendijk (7 di mart 2017) – Boneiru a keda rekonose den un artikulo ònline resientemente di Conde Nast Traveler, i a keda nombra na di 3 luga for di un lista ku 25 otro islanan komo e isla mas bunita pa bishita den karibe. Otro islanan den e tòp 25 tabata Korsou, U.S. Virgin Islands, Aruba, Guadaloupe, Cuba. E artikulo ta mustra un potrèt di nos parke nashonal, kaminda nos ta mundialmente rekonose pa Boneiru su kompromiso den mantene e isla su bunitesa i e awa rondo di dje.

====

BONAIRE OP DERDE PLAATS IN ARTIKEL VAN CONDE NAST TRAVELER’S MOOISTE CARIBISCHE EILANDEN

Kralendijk (7 maart 2017) – Bonaire werd gekenmerkt in een recente online uitgave van Conde Nast Traveler, en werd uitgeroepen tot de derde mooiste Caribische eiland te bezoeken uit een lijst met 25 Caribische eilanden. Andere eilanden in de top 25 waren Curacao, U.S. Virgin Islands, Aruba, Guadaloupe, Cuba. Het artikel toont een foto van het Bonaire National Marine Park, waaruit blijkt hoe de wereldwijde erkenning van Bonaire’s inzet voor het behoud van de ongerepte schoonheid van het eiland en de omliggende wateren.

====

BONAIRE RANKS THIRD IN CONDE NAST TRAVELER’S MOST BEAUTIFUL CARIBBEAN ISLANDS ARTICLE

Kralendijk (March 7th, 2017) – Bonaire was featured in a recent online issue of Conde Nast Traveler, and was named the third most beautiful Caribbean island to visit out of a list of 25 Caribbean islands. Other islands in the top 25 were Curacao, U.S. Virgin Islands, Aruba, Guadalope, Cuba. The article showcases a photo of Bonaire’s National Marine Park, which demonstrates the world-wide recognition of Bonaire’s commitment to maintaining the pristine beauty of the island and its surrounding waters.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: