Advertisements

Rising Stars Chess Academy ta organisá, su promé torneo Klásiko i Rapitran ku ta karga e nòmber “Valentino Rising Chess Stars”. – Rising Stars Chess Academy organiseert, haar eerste toernooi onder de naam “1st Valentino Rising Chess Stars Classic & Blitz Edition”.

Rising Stars Chess Academy ta organisá, su promé torneo Klásiko i Rapitran ku ta karga e nòmber “Valentino Rising Chess Stars”.

Fin di mart benidero Rising Stars Chess Academy tin e honor di organisá, e promé Edishón Klásiko i Rapitran “Valentino Rising Chess Stars 2017”. Lo tin dos torneo di ahedrés di kual unu ta Klásiko i e otro ta Rapitran. E torneo Klásiko ta tuma lugá durante dos wikènt, kuminsando den e wikènt di 31 di mart pa 2 di aprel 2017 i finalisando den e wikènt di 7 pa 9 di aprel 2017. Despues di e último buèlta di e torneo klásiko riba 9 di aprel lo tene un kompetensia di Rapitran kuminsando 14:00 ‘or. Klousura di tur dos evento lo ta 9 di aprel pa 17.30 ‘or. Lo tene tur dos evento na Frater Orelio SBO adrès Kaya Zùsternan di Schijndel z/n (skùin enfrente di Katedral di Pietermaai) Un invitashón ta bai na tantu hungadónan ku tin Fide rating i tambe amantenan di ahedres ku no tin un Fide rating pa partisipá. E inskripshon pa partisipá ta kosta ƒl. 5,– pa kada evento. E último fecha pa registrá ta 30 di mart 2017 pa 18:00 ‘or. Hungadónan sin FIDE ID ku ke partisipá den e torneo lo mester apliká na tempu pa un FIDE ID serka FEDAKO (Federashon di ahedres Kòrsou). E promé torneo Klásiko lo tin un durashón di 9 buèlta sistema Suiso. Ritmo di wega lo ta 90 minüt i 30 sekònde di inkrementashón pa kada movida. Lo tin total ƒl. 700,– na premio i tambe medaya. E torneo Rapitran lo tin un durashon di 9 buèlta sistema Suiso. Ritmo di wega lo ta 5 minüt i 3 sekònde di inkrementashón pa kada movida. Lo tin total ƒl. 225,– na premio i tambe medaya. Un invitashón ta bai na tur amantenan di ahedrés, pa pasa mira i apoyá nos hungadónan den akshón.

Pa mas informashon por komuniká via WhatsApp +5999 513-9673 ku e organisadó Sr. Valentino Martis. Por hasi registrashón via e-mail: risingstarschessacademy@gmail.com

Pa mas informashón sigui nos paginá ofisial di Facebook “Rising Stars Chess Academy” i tambe por djòin nos grupo ofisial riba Facebook “Curaçao Rising Stars Chess Academy”.

=====================

Rising Stars Chess Academy organiseert, haar eerste toernooi onder de naam “1st Valentino Rising Chess Stars Classic & Blitz Edition”.

Eind deze maand heeft Rising Stars Chess Academy de eer om de eerste editie “Valentino Rising Chess Stars Classic & Blitz” te organiseren. Er zullen twee schaaktoernooien worden gehouden waarvan één Classic is en de andere Blitz. De Classic toernooi vindt plaats gedurende twee weekeinden beginnende in het weekeinde 31 maart tot en met 2 april en eindigende in het weekeinde 7 tot en met 9 april. Na de laatste ronde van het Classic toernooi op 9 april zal er een Blitz competitie worden gehouden beginnende om 14:00 uur. Beide evenementen zullen om 17.30 uur eindigen. De twee evenementen zullen worden gehouden te Frater Orelio SBO , Kaya Zùsternan di Schijndel z/n (schuin tegenover de Kathedraal van Pietermaai) Zowel spelers met een Fide rating als schaakliefhebbers zonder Fide rating zijn uitgenodigd om deel te nemen. Het inschrijfgeld om deel te nemen bedraagt ƒl. 5,– voor elk evenement. De laatste inschrijfdatum is 30 maart 2017 om 18:00 uur. Spelers zonder FIDE ID die aan het toernooi willen deelnemen wordt verzocht op tijd een FIDE ID aan te vragen bij FEDAKO (Federashon di ahedres Kòrsou). In de eerste Classic toernooi zal 9 ronden volgens het Zwitsers systeem worden gespeeld. Het speltempo zal 90 minuten zijn en 30 seconden extra voor elke zet. Een totaal van ƒl. 700,– zal aan prijzen worden uitgereikt terwijl ook medailles gewonnen kunnen worden. In het Blitz toernooi zal ook 9 ronden volgens het Zwitsers systeem worden gespeeld. Het speltempo zal 5minuten zijn en 3 seconden extra voor elke zet. Een totaal van ƒl. 225,– zal aan prijzen worden uitgereikt terwijl ook medailles gewonnen kunnen worden.

Wij nodigen alle schaakliefhebbers die niet meedoen uit om even langs te komen om zodoende de spelers in aktie te steunen.

Voor meer informatie kan via WhatsApp telefoon +(5999) 513-9673 contact worden opgenomen met de organisator de heer Valentino Martis. Registratie kan via e-mail adres: risingstarschessacademy@gmail.com plaatsvinden.

Voor nadere informatie bezoek onze officiële Facebook pagina “Rising Stars Chess Academy”. Hiernaast bestaat ook de mogelijkheid om tot onze officiële groep “Curaçao Rising Stars Chess Academy” toe te treden.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: