Kònsel di Repúblika Dominikana ku bishita di trabou serka gezaghèber Rijna – Consul Dominicaanse Republiek op werkbezoek bij gezaghebber Rijna

Kònsel di Repúblika Dominikana ku bishita di trabou serka gezaghèber Rijna

Kralendijk – Sr. Francisco Antonio Francisco Aracena Kònsel General di Repúblika Dominikana, stashoná na Kòrsou, i kompañá pa su sra. esposa Yamily Lopez i Vice Kònsel sr. Juan de Dios Bello Medrano a realisá un bishita di trabou serka gezaghèber sr. Edison Rijna.

Durante e bishita a hiba kombersashon riba tereno komersial, ekonómiko i e kolonia dominikano residensiá aki na Boneiru.

Na final di e bishita sr. Rijna a entregá e Kònsel un buki ku paisahenan di Boneiru, un pen ku Eskudo di Boneiru i un bòter di salu chikitu ku ta un produkto netamente Boneriano. Gezaghèber durante di e entrega a duna e Kònsel un splikashon amplio di e regalitonan ku su pèrsona a risibí.

Consul Dominicaanse Republiek op werkbezoek bij gezaghebber Rijna

Kralendijk – Dhr Francisco Antonio Francisco Aracena, consul-generaal van de Dominicaanse Republiek in Curacao, heeft vergezeld van zijn echtgenote mw Yamily Lopez en vice-consul dhr Juan de Dios Bello Medrano, een werkbezoek afgelegd bij gezaghebber dhr Edison Rijna.

Tijdens dit bezoek werd er gepraat over commerciële en economische aangelegenheden en over de Dominicanen die op Bonaire wonen.

Aan het eind van het bezoek heeft dhr Rijna een fotoboek met Bonairiaanse landschappen, een speld met het Wapen van Bonaire en een klein potje Bonairiaans zout aan de consul overhandigd, waarbij de gezaghebber een uitgebreide beschrijving gaf van deze geschenkjes.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: