WILLIBURGER, TOKO WILLIWOOD

Afgelopen zaterdag 8 april is in het bijzijn van Minister Goeloe van Economische Zaken, De heer Steven Martina, Eugene Rhuggenaath en Zita Leito, een nieuwe Curaçaose delicatesse geïntroduceerd, namelijk de “WILLIBURGER”. Onze eigen lokale verslaggever Dwight Rudolphina was de MC van de avond.

Deze burger gemaakt van Geitenvlees heeft een korte, maar zeer succesvolle pilot periode doorstaan bij Toko WILLIWOOD en staat standaard op de kaart van de Toko in St. Willibrordus. De marketing stunt achter deze burger is begonnen op de band van Hato en zal verder worden uitgerold over het gehele eiland, om deze Curaçaose, gezonde & smakelijke verwennerij op de wereldkaart te zetten.

“We zijn heel trots dat we een echt lokaal product hebben geïntroduceerd, dat ten goede komt aan de gehele Curaçaose economie. De WILLIBURGER gaat niet alleen verkrijgbaar zijn bij Toko WILLIWOOD, maar de WILLIBURGER met zijn eigen receptuur zal worden gepresenteerd door meerdere restaurants op het eiland. Het is een natuurlijk product en dus duurzaam en goed voor het milieu. Een deel van de opbrengst zal ten goede komen om talentvolle jeugd te ondersteunen & inspireren bij het opzetten van een lokale innovatieve ondernemingsactiviteit.” Aldus Marfa Wawoe initiatiefneemster van de WILLIBURGER en eigenaresse van Toko WILLIWOOD.

Het vlees zal vanaf heden gemalen en tot burgers worden gemaakt door een lokale distributeur. Daar worden de burgers door de restaurants ingekocht, zodat het receptuur op alle locaties dezelfde zal zijn. Ook het brood van de WILLIBURGER wordt special gemaakt door een lokale bakkerij, hierin zitten dezelfde kruiden als worden gebruikt in de burger. Zelfs de prikker wordt aangeleverd door een lokale onderneming.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: