KRALEN DIJK BONAIRE: Notisianan di polis di djaluna 5 di yüni te ku djaweps 8 di yüni 2017 – Politieberichten, maandag 5 juni tot en met donderdag 8 juni 2017

Notisianan di polis di djaluna 5 di yüni te ku djaweps 8 di yüni 2017

Riba djaluna 5 di yüni den oranan di mainta un aksidente a tuma lugá riba Kaminda Gurubu. Pa motibunan ainda deskonosí un outo a bòltu i e shofùr a resultá bou di de outo. E víktima tabatin un kap na su kabes i ku ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko. Mas lat a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Papa Cornes. A bai ku entre otro dos televishon flètskrin. Tambe a drenta keho di ladronisia di un tas kolo blou for di un outo ku tabata stashoná na e sitio di sambuyá Buena Vista situá na Bulevar E.E.G. E ladronisia a tuma lugá entre 11 or di 11.45 or di mainta. Den un kiebro den un kas situá na Sabadeco Terrace a bai ku entre otro dos televishon di marka LG i telefòn selular kolo pretu di marka Samsung Galaxy J5. E kiebro a tuma lugá entre 7 or i 10.15 or di anochi.

Riba djamars 6 di yüni a drenta keho di kiebro den un akomodashon turístiko situá na Bulevar E.E.G. for di aki a bai ku entre otro un Macbook Pro, joya, un telefòn selular di marka Motorola i sèn kèsh. Riba e mesun dia un aksidente a tuma lugá riba Kaya Korona. Pa motibu deskonosí un outo a kore dal den un palu di lus. E shofùr a keda herida na su kara i pianan. Ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko.

Riba djárason 7 di yüni a drenta keho di kiebro den un kas situá na Sabadeco. A bai ku entre otro un iPod, un ‘headphone’ i un lus pa sambuyá kolo blou. E kiebro a tuma lugá entre 5 or di atardi i 11 or di anochi.

Politieberichten, maandag 5 juni tot en met donderdag 8 juni 2017

Op maandag 5 juni vond in de ochtenduren, een aanrijding plaats op de Kaminda Gurubu. Een auto is om onbekende reden over de kop gegaan waarbij de chauffeur onder de auto kwam te liggen. Het slachtoffer had een snij wond aan zijn hoofd en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Later werd er aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Papa Cornes. Er zijn onder andere twee ‘flatscreen’ televisies weggenomen. Ook werd er aangifte gedaan van diefstal van een blauwe tas vanuit een auto die bij de duik plek Buena Vista aan de Bulevar E.E.G. geparkeerd stond. De diefstal heeft tussen 11.00 uur en 11.45 uur plaatsgevonden. Bij een inbraak in een woning in Sabadeco Terrace zijn onder andere twee televisies van het merk LG en een zwarte mobiele telefoon van het merk Samsung Galaxy J5 weggenomen. De inbraak heeft tussen 19.00 uur en 22.15 plaatsgevonden.

Op dinsdag 6 juni werd aangifte van inbraak gedaan in een toeristische accommodatie aan de Bulevar E.E.G. Er zijn onder andere een ‘Macbook Pro’, sieraden, een mobiele telefoon van het merk Motorola en contant geld weggenomen. Op dezelfde dag vond een aanrijding plaats op de Kaya Korona. Een auto reed om onbekende reden tegen een lantaarnpaal aan. De bestuurder liep verwondingen op aan zijn gezicht, benen en voeten. De ambulance transporteerde het slachtoffer naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

Op woensdag 7 juni werd aangifte gedaan van inbraak in een woning in Sabadeco. Er zijn onder andere een iPod, een koptelefoon en een blauwe duik lamp weggenomen.
De inbraak heeft tussen 17.00 uur en 23.00 uur plaatsgevonden.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: