KRALENDIJK BOANIRE Notisianan di polis di djabièrnè 16 di yüni pa djaluna 19 di yüni 2017/Politieberichten van vrijdag 16 juni tot en met maandag 19 juni 2017

Notisianan di polis di djabièrnè 16 di yüni pa djaluna 19 di yüni 2017
Riba djasabra 17 di yüni a detené un hòmber di inisialnan E.F.S. na Hanchi Amboina en konekshon ku buracheria públiko, insulto, menasa i kiebro di pas lokal.

Riba djadumingu 18 di yüni, pa a mas o ménos 9.30 or di mainta, sentral di polis a risibí notifikashon di kandela den un mondi den besindario di Kaya Macario Sint Jago. Na yegada di e patruya a konstatá ku ta trata di un seru grandi di sushi ku tabata na kandela. A sera e kaminda pa seguridat di e tráfiko. Brantwer ku a bin na e sitio a paga e kandela. No tabatin herido. Den oranan di anochi a detené un hòmber di inisialnan D.R.M. na Kaya Carmen en konekshon ku maltrato. Ela maltratá un otro hòmber ku un palu. Ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko.

Politieberichten van vrijdag 16 juni tot en met maandag 19 juni 2017
Op zaterdag 17 juni werd een man met initialen E.F.S. aan de Hanchi Amboina aangehouden wegens openbare dronkenschap, belediging, bedreiging en lokaal vredebreuk.

Op zondag 18 juni, omstreeks 09.30 uur, kreeg de politiecentrale melding van een brand in een mondi nabij de Kaya Macario Sint Jago. Bij aankomst van de patrouille bleek het te gaan om een grote hoop vuil die in brand was. De weg werd afgesloten voor de veiligheid van het verkeer. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Er raakte niemand gewond. In de avonduren werd een man met initialen D.R.M. aan de Kaya Carmen aangehouden wegens mishandeling. Hij heeft een man met een stuk hout mishandeld. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: