KRALENDIJK BOANIRE: Notisianan di polis di djarason 18 di aprel 2018 / Politieberichten van woensdag 18 april 2018

Notisianan di polis di djarason 18 di aprel 2018

Politieberichten van woensdag 18 april 2018

 

Notisianan di polis di djarason 18 di aprel 2018
Riba djarason 18 di aprel pa alrededor di 4.30 or di mardugá, sentral di polis a risibí notifikashon di kiebro/destrukshon na un negoshi situá den Centrumgebied. Na yegada e patruya a konstatá ku hinter e porta di dilanti tabata destruí pero ku niun hende no a drenta e negoshi. Probablemente e destrukshon a sosodé ku un pikòp ku a kore dal den e porta vários biaha. Ta investigando e kaso.

Riba djárason 18 di aprel 2018 den oranan lat di anochi a drenta notifikashon di un atrako den un kas situá na bulevar Julio A. Abraham. E 2 hòmbernan a drenta via e porta patras i a pusha e habitante pa asina por tin akseso. Nan a bai ku entre otro un tas ku kontenido, un telefòn ,un lèptòp i yabi di outo. E kaso ta bou di investigashon

==========================

Politieberichten van woensdag 18 april 2018
Op woensdag 18 april kreeg de politiecentrale omstreeks 04.30 uur melding van inbraak/vernieling bij een bedrijfspand in het Centrumgebied. Bij aankomst constateerde de patrouille dat de hele voordeur van het pand vernield was maar dat er niemand binnen is geweest. Waarschijnlijk is de vernieling met een pick-up gedaan door meerdere maalen door de deur naar binnen te rijden. De zaak is in onderzoek.

In de late avonduren van woensdag 18 april kreeg de politiecentrale melding van een beroving in een woning aan de Bulevar Julio A. Abraham. Twee mannenzijn via de achteringang de woning binnengekomen en duwden de bewoonster op de grond. Ze hebben onder andere een tas met inhoud, een telefoon, een laptop en autosleutels meegenomen. De zaak wordt onderzocht.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: