KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Politie houdt verdachte aan voor poging liquidatie Grounau

Politie houdt verdachte aan voor poging liquidatie Grounau

Laatste update:

Enschede/Gronau – De politie hield vanmorgen een 24-jarige man uit Apeldoorn aan in het onderzoek naar een schietincident aan de Eperstrasse in Gronau. Een 45-jarige man raakte hierbij ernstig gewond.

In de boeien aangehouden

De Nederlandse politie nam deze zaak over van de Duitse politie toen er sprake bleek van een mogelijk verband met de aanslag op de kapper in Enschede. De politie vormde een Team Grootschalige Opsporing (TGO) en onderzocht deze en een reeks andere zaken in Twente.

Grootschalig onderzoek

Er werd uitgebreid buurt- en sporenonderzoek gedaan en diverse getuigen werden gehoord. Ook werd via de opsporingsprogramma’s Opsporing Verzocht en Onder de Loep de hulp van het publiek ingeschakeld. Het recherchewerk leidde tot de aanhouding van deze verdachte.

Eerder werden al aanhoudingen gedaan in het onderzoek naar het in brandsteken van de kapper en een tweetal anderen incidenten. Eén van deze verdachten zit hiervoor nog in voorlopige hechtenis.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading