KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao feliciteert Tirzo Martha van harte als winnaar van de 11e Wilhelminaring.

Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao feliciteert Tirzo Martha van harte als winnaar van de 11e Wilhelminaring. De Wilhelminaring is de oeuvreprijs voor beeldhouwkunst in Nederland. De jury roemt Tirzo Martha voor zijn veelzijdigheid en de constante kwaliteit voor zijn werk. Het Curaçaohuis is ontzettend blij dat een Curaçaose getalenteerde kunstenaar de prestigieuze ring heeft gewonnen. Tirzo Martha werkt als beeldhouwer, cineast, schrijver en performance kunstenaar. Hij is ook medeoprichter van het Instituto Buena Bista, een kunstinstituut op Curaçao waar lokale talentvolle jongeren een jaar lang worden voorbereid op een vervolgopleiding in het buitenland. De ring wordt op 31 augustus 2019 uitgereikt in het CODA Museum te Apeldoorn.

Foto’s: Omar Martha & Tittel Boomgaart en Museum Beelden aan Zee

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading