KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Op vrijdagavond 29 maart 2019 vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Curacao Boxing Association (CuraBox) plaats in de vergaderzaal van FDOK (Federashon Deporte i Olímpiko Kòrsou).

Op vrijdagavond 29 maart 2019 vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Curacao Boxing Association (CuraBox) plaats in de vergaderzaal van FDOK (Federashon Deporte i Olímpiko Kòrsou).
CuraBox kan terug blikken op een zeer succesvol 2018. Naast o.a. twee internationale boksevenementen met deelname uit Aruba, Bonaire, Sint Maarten en zeven lokale teams, ontving de voorzitter Edwin Baas in november het officiële bericht dat de mondiale boksbond AIBA de Curacao Boxing Association officieel erkent als lid.
Tijdens de ALV kwamen er vele ideeën van de leden, waaronder de clubs en scheidsrechters/juryleden, ter sprake om de bokssport verder te promoten. CuraBox is zeer verheugd met de initiatieven en zal de leden zoveel mogelijk ondersteunen bij de uitvoering van deze plannen. 
 
Foto het bestuur van CuraBox, van links naar rechts; Erwin Kleiboer (bestuurslid), Andy Frans (bestuurslid), Gideon Jonker (penningmeester), Edwin Baas (voorzitter), Sem Klein (bestuurslid), Ray Maharaj (secretaris). Dhr. Krishnadath (vice-voorzitter) ontbreekt op de foto.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d