Notisia di polis di djaweps 16 di mei te ku djaluna 20 di mei 2019/Politieberichten van donderdag 16 mei tot en met maandag 20 mei 2019

Notisia di polis di djaweps 16 di mei te ku djaluna 20 di mei 2019

Riba djaweps 16 di mei a detené un hòmber di inisial M.P. di 48 aña na un snèk na Kaya Rincon en konekshon ku menasa i intimidashon.

 

Riba djabièrnè 17 di mei a drenta keho di ladronisia di un bela di windsurf for di baki di un pikòp. E outo tabata stashoná na Sorobon. Entre 5.30 or i 5.35 or di atardi deskonosínan a bai ku e bela. Ta trata di un bela kolo oraño ku korá di marka Saverne, tipo Freek. E tas den kua e bela ta wardá ta kolo oraño.


Riba djadumingu 19 di mei un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Korona. Outo 1 tabata koriendo riba Kaya Korona i tabatin su ‘richtingaanwijzer’ sendé pa lora subi Kaya Girigorio Hernandez. Outo 2 tabata biniendo riba Kaya Girigorio Hernandez pa subi Kaya Korona. Na lastu momentu outo 1 a sigui kore na lugá di lora i outo 2 a bai dal den dje. Shofùr di outo 1 a tabatin un herida na su kabes i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.


Riba e mesun djadumingu a detene un homber di inisial  R.V.J. di 65 aña na Roi Lamunchi en konekshon ku poseshon di un arma ilegal.

 

Politieberichten van donderdag 16 mei tot en met maandag 20 mei 2019

Op donderdag 16 mei werd een man met initialen M.P. van 48 jaar bij een snackbar aan de Kaya Rincon aangehouden wegens bedreiging en intimidatie.

 

Op vrijdag 17 mei werd aangifte gedaan van diefstal van een windsurfzeil vanuit de achterbak van een pick- up. De auto stond op Sorobon geparkeerd. Tussen 17.30 en 17.35 uur werd het zeil weggenomen. Het betreft een oranjerood zeil van het merk Saverne, type Freek. De tas waarin het zeil was opgeborgen is oranje.

 

Op zondag 19 mei vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Korona. Auto 1 reed op de Kaya Korona en had zijn richtingaanwijzer aan om de Kaya Jose Girigorio Hernandez in te slaan. Auto 2 kwam vanuit de Kaya Jose Girigorio Hernandez om de Kaya Korona op te rijden. Op het laatste moment reed auto 1 toch rechtdoor waardoor auto 2 er tegenaan botste. De bestuurder van auto 1 had een hoofdwond en werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.


Op dezelfde zondag 19 mei werd een man met initialen R.V.J van 65 jaar aan Roi Lamunchi aangehouden wegens het in het bezit hebben van een illegaal vuurwapen.

 

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: