Notisia di polis di djárason 22 di mei te ku djabièrnè 24 di mei 2019/Politieberichten van woensdag 22 mei tot en met vrijdag 24 mei 2019

Notisia di polis di djárason 22 di mei te ku djabièrnè 24 di mei 2019

Den oranan di mainta di djárason 22 di mei a detené un hamber di inisialnan K.M.A.P. di 33 aña en konekshon ku violensia doméstiko. Den oranan di atardi di djárason 22 di mei, a tene kòntròlnan di tráfiko na Kaya Industria i Kaya Korona. Na Kaya Industria a kontrolá un total di 35 vehíkulo pa kua a duna 5 but pa kore sin reibeweis i/òf papelnan di seguro balidá. Na Kaya Korona a kontrolá un total di 28 vehíkulo pa kua a duna 3 but pa kore sin reibeweis i/òf papelnan di seguro bálido.

Riba djaweps 23 di mei a drenta keho di ladronisia. For di un tas ku tabata riba un bich situá na Bulevar E.E.G., deskonosínan a bai ku entre otro un kámara GoPro koló pretu i un kámara di marka Canon, modèl G7 X, koló pretu, miéntras e doño tabata landando entre 6 or i 6.30 or di atardi.

 

Politieberichten van woensdag 22 mei tot en met vrijdag 24 mei 2019

Op woensdag 22 mei werd in de ochtenduren een man met initialen K.M.A.P. van 33 jaar aangehouden wegens huiselijk geweld.

Op woensdag 22 mei werd in de late middaguren aan de Kaya Industria en aan de Kaya Korona, verkeerscontroles gehouden. Bij de Kaya Industria werden in totaal 35 voertuigen gecontroleerd. Er zijn 5 boetes uitgeschreven voor het niet hebben van een geldig rijbewijs en/of verzekeringsbewijs. Op de Kaya Korona werden in totaal 28 voertuigen gecontroleerd. Er zijn 3 boetes uitgeschreven voor het niet in het bezit hebben van een geldig rijbewijs en/of verzekeringsbewijs.

Op donderdag 23 mei werd aangifte gedaan van diefstal. Uit een tas die op het strand aan de E.E.G. Bulevar, stond werden onder andere een zwarte GoPro camera en een zwarte camera van het merk Canon, model G7 X weggenomen terwijl de eigenaar tussen 18.00 uur en 18.30 uur aan het zwemmen was.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: