De politie vraagt ​​om hulp bij gewapende overvallers.  

De politie vraagt ​​om hulp bij gewapende overvallers.  

In verband met het lopende onderzoek naar gewapende overvallen dat plaatsvond op donderdag 23 mei om ongeveer 11.30 uur in de Mr. K-supermarkt op Sucker Garden Road, vraagt ​​de Afdeling Speciale Eenheid hulp aan de gemeenschap om de verdachte die verantwoordelijk is voor deze daad te lokaliseren. De verdachte was gekleed in een zwart sweatshirt met een kap over zijn hoofd en gewapend met een pistool. De verdachte vluchtte vervolgens te voet in de buurt van de Guana Bay. Op basis van de ontvangen informatie is een thuiszoekactie uitgevoerd bij een huis in het Guana Bay-gebied.   De informatie gaf aan dat de verdachte zich misschien in een huis had verstopt; op welk moment de nodige kracht nodig was om toegang te krijgen tot het huis. De verdachte was echter niet thuis te vinden. Dit onderzoek loopt momenteel en het onderzoeksteam vraagt ​​hulp van de gemeenschap om de verdachte te identificeren van een foto die is genomen van een bewakingscamera in de supermarkt. Uw hulp wordt zeer op prijs gesteld. (Zie foto toegevoegd)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: