Notisianan di polis di djaweps 30 di mei te ku djaluna 3 di yüni 2019 / Politieberichten van donderdag 30 mei tot en met maandag 3 juni 2019

Notisianan di polis di djaweps 30 di mei te ku djaluna 3 di yüni 2019

Riba djaweps 30 di mei, alrededor di 7 or di anochi, a drenta notifikashon di un aksidente di trafiko riba kaminda di lac/ sorobon. Un persona riba un skuter pa motibonan deskonosi a kai for di su skuter i a keda herida. Ambulans a transporta e viktima pa hospital pa tratamentu mediko

Riba djabierne 31 di mei alrededor di 11 or di maint,a a drenta notifikashon di un aksidente ku herido riba kaya Nikiboko Nort. Aki dos vehikulo a dal den otro i ambulans a transporta ambos shofur pa hospital pa risibí trato mediko.

 

Riba e mesun dia, alrededor di 8 or di anochi, a drenta notifikashon di otro un aksidente di auto riba kaminda Gurubu. Pa un motibu ainda deskonosí, e shofur lo mester a perde kontrol riba e vehikulo i dal den un kashi di koriente. Ambulans a transportá e dos personanan ku tabata den e outo pa hospital pa asina nan por risibí trato mediko.

 

Politieberichten van donderdag 30 mei tot en met maandag 3 juni 2019

Op donderdag 30 mei vond omstreeks 19.00 uur een aanrijding plaats op de weg naar Lac/Sorobon. Om nog onbekende oorzaak viel de bestuurder van een scooter en raakte gewond. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Op vrijdag 31 mei kreeg de politiecentrale melding over een aanrijding  met gewonden op de Kaya Nikiboko Noord. Twee auto’s waren tegen elkaar gebotst en beide bestuurders moesten met de ambulance naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

Op dezelfde dag, omstreeks 20.00 uur, vond op de Kaminda Gurubu weer een aanrijding plaats. Om nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder van de auto de controle over het stuur en kwam tegen een electriciteitskast terecht. Beide inzittenden van de auto werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: