KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

DEPORTENOTISIA

Softbol fastpich liga CSB/MCB 2019 a kwe un rumbo hopi interesante

Softbol fastpich liga CSB/MCB 2019 a kwe un rumbo hopi interesante

 

Softbol a kontinua tras di lomba ku partidonan hopi interesante ku bon publiko tantu djabierne i djasabra.

 

Den klasse A :

Souax Gilssport ta gana di Dream Girls Mangusa ku skor di 9 pa 2. Picher ganador a resulta Josantely Zimmerman i miho na bate Niviella Liberia di 3-2.

 

Den Doble A:

Pichingolo Kia/Nissan ta gana di Eagles Softex ku skor di 9 pa 2. Pa Pichingolo 9 kareda 9 hit i 1 eror. Picher ganador Julisse Koffy i miho na bate Shana te Vrede di 3-2. Pa Eagles 2 kareda 5 hit i 4 eror. Picher perdedo Rudeena Gijsbertha i miho na bate Nikaela Jacob di 3-2.

 

Sta.Rosa Angels Vanddis ta skor 7 kareda den kabes di 6 inning pa finalmente gana Souax Gillsport ku skor di 10 pa 2. Pa Starosa Angels 10 kareda 8 hit i 0 eror. Picher ganador a resulta Leonella Elizabeth ku a bai ruta kompletu, i miho na bate Jandely Ricardo di 2-2. Pa Souax 2 kareda 4 hit i 7 eror. Picher perdedo a resulta Kiara Domacasse i miho na bate Ivaniela Belfor di 1-1.

 

Fighting Team ta gana di Pichingolo Kia/Nissan ku skor di 5 pa 2. Pa Fightingteam 5 kareda 3 hit i 1 eror. Picher ganador a resulta Lee-Ann Craanberg ku a tira 7 inning kompletu  i miho na bate Sovianca Calmera i Tanusi De Lando di 2-1. Pa Pichingolo 2 kareda 6 hit i 3 eror. Picher perdedo a resulta Julise Koffy i miho na bate a resulta Julise Koffy mes di 3-2.

 

Standing softbol Liga CSB/MCB 2018 – 17 juni  2019

FEMENINO AA
GANA PERDI
  • STA ROSA ANGELS VANDIS
  8 0
  • Eagles Softex
  4 3
  • Fighting Team
  4 3
  • Souax Gill’sport
  3 4
  • PICHINGOLO Kia/NISSAN
3 5
  • Nos Tei Curacao office Supply
0 7

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading