Desayuno i estreno eksklusivo na The Movies Curaçao Ku Fun Miles lo bo ta promé pa mira The Lion King / Exclusieve ontbijt première bij The Movies Curaçao  Met Fun Miles als eerste naar The Lion King 

Desayuno i estreno eksklusivo na The Movies Curaçao

Ku Fun Miles lo bo ta promé pa mira The Lion King

 

WILLEMSTAD – Brùl di goso! Fun Miles i The Movies Curacao ta invitábo pa mira e tan komentá reprodukshon kompletamente digitalisá di The Lion King. Miembronan di Fun Miles tin e bentaha di mira The Lion King na The Movies promé ku públiko. E desayuno eksklusivo, kombiná ku estreno di The Lion King lo ta riba djaweps 18 di yüli pa 9’or di mainta. Karchinan ta optenibel na Fun Miles i na The Movies Curacao. Ta rekomendá pa kumpra bo karchi lihé; kuponan ta limitá i espektativanan ta haltu!   

 

Tokante The Lion King

Ken no a yega di mira The Lion King?! Hopi ta kòrda e pelíkula klásiko di Disney ku e leon Simba komo protagonista i e kantika Hakuna Matata ku ta wòrdu kantá dor di e héroenan den e pelíkula Timon i Pumba. E pelíkula klásiko a keda reprodusí i digitalisá usando tur teknologia modèrno i e stèmnan awor ta grabá dor di artistanan manera Beyoncé Knowles-Carter,Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, John Oliver, Keegan-Michael Key, i James Earl Jones. Dia 18 di yüli próksimo e pelíkula ta den estreno!

 

Desayuno i estreno eksklusivo

Tur esnan ku ta deseá di bai e evento eksklusivo di The Lion King por kumpra nan karchinan na The Movies òf na ofisina di Fun Miles miéntras tin den stòk. Un karchi lo ta 555 Fun Miles i 15 florin òf 1.390 miles inkluyendo un dushi desayuno!

 

Tokante Fun Miles

Miembronan di Fun Miles ta disfrutá kontinuamente di oferta, promoshon i eventonan spektakular. 

Si bo no ke pèrdè e ‘fun’ sigui nos riba social media, bishitá funmiles.net òf download e App grátis di Fun Miles.

 

Mas informashon tokante Fun Miles?

Tuma kontakto ku servisio na kliente na number 465 3300, bishitá funmiles.net òf facebook.com/funmiles.

 

 


 

Exclusieve ontbijt première bij The Movies Curaçao 

Met Fun Miles als eerste naar The Lion King 

  

WILLEMSTAD – Met Fun Miles en The Movies Curaçao brul je het uit van plezier: je kunt namelijk met je Fun Miles de speciale ontbijt première bijwonen van de veelbesproken, volledig gedigitaliseerde remake van The Lion King.  Bij The Movies kunnen Fun Miles-kaarthouders al vóór het reguliere bioscooppubliek naar deze film. De exclusieve ontbijt première vindt plaats op donderdag 18 juli om 9.00 uur ‘s morgens. Kaartjes voor deze première zijn verkrijgbaar bij Fun Miles en het loket van The Movies Curaçao. Er wordt aangeraden dit zo snel mogelijk te doen, want er is maar beperkt plaats! 

  

Over The Lion King 

Wie heeft The Lion King, oftewel De Leeuwenkoning niet gezien?! Deze klassieke Disneyfilm met leeuw Simba in de hoofdrol ligt velen diep in het geheugen gegrift. Het liedje Hakuna Matata, dat wordt gezongen door de helden Timon en Pumba, kunnen de meesten van voor tot achter meezingen. Van deze klassieker is nu een realistische computeranimatie gemaakt. De stemmen van de karakters worden in deze remake vertolkt door bekende acteurs zoals Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, John Oliver, Keegan-Michael Key, Beyoncé Knowles-Carter en James Earl Jones. De remake gaat op Curaçao op 18 juli in première.  

  

Fun Miles Ontbijt Première: zo werkt het 

Wie op 18 juli naar de exclusieve “Ontbijt Première” wil, kan vanaf nu kaartjes halen bij het loket van The Movies en bij het kantoor van Fun Miles (zolang de voorraad strekt). De prijzen bedragen slechts 555 Fun Miles en 15 gulden of 1.390 Miles voor een ticket, inclusief een lekker Jungle ontbijt! 

  

Over Fun Miles 

Fun Miles-kaarthouders genieten continu van speciale aanbiedingen, leuke acties en evenementen. Wie niets wil missen wordt aangeraden om Fun Miles te volgen op social media, funmiles.net te bezoeken of de mobile app te downloaden. 

  

Meer informatie over Fun Miles? 

Neem contact op met de Fun Miles klantenservice op tel. 465 3300 of bezoek funmiles.net of facebook.com/funmiles. 

  

  

 

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: