Konsulta ku Promé Minister – 6 ougùstùs 2019

Konsulta ku Promé Minister – 6 ougùstùs 2019

“For di inisio di e seshonnan ‘Konsulta ku Promé Minister’ aki, mi a tuma tempu pa splika kon nos país a yega na e punto desisivo ku nos ta aworaki i dikon Gobièrnu ta tuma desishonnan ku e mester tuma.

Paso esei ta nos tarea prinsipal komo gobernante i mi tarea prinsipal komo líder di e Gabinete aki. Tuma desishon ku bienestar general na mente. Mi por kompronde dikon nos mester splika pa nos haña komprenshon pa nos desishonnan. P’esei nos ta keda splika. I nos lo sigui splika dikon, pa tur hende i grupo ku ta interesá.” -ER

___________________________
Persbriefing – 06/08/2019

“Vanaf het begin van deze sessies neem ik wekelijks de tijd om uit te leggen hoe ons land in de huidige situatie is beland en waarom de regering tot bepaalde keuzes [in het kader van de Groeistrategie] is gekomen.

Dat is ook onze taak als bestuurders en zeker een primaire taak van mij als leider van dit Kabinet. Keuzes maken met het algemeen belang in gedachten. Ik snap heel goed waarom we moeten blijven communiceren en om draagvlak te creëren voor onze keuzes. Daarom doen we dat ook, we zullen uitleg blijven geven aan een iedereen die geïntereseerd is.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: