BÒRCHI NOBO DI TRÁFIKO KU OUTOMOBILISTA  MESTER TENE KUENTA KUNÉ / NIEUWE VERKEERSBORDEN WAAR AUTOMOBILISTEN REKENING MEE MOETEN HOUDEN 

BÒRCHI NOBO DI TRÁFIKO KU OUTOMOBILISTA  MESTER TENE KUENTA KUNÉ

 

Kralendijk – Den kuadro di e lei di tráfiko ku a drenta na vigor, Gobièrnu di Boneiru pa medio di su departamento di R &O a kuminsá pone bòrchi di tráfiko ku indikashon nobo. Djabièrnè den oranan di mainta empleadonan enkargá ku obra públiko a pone e promé bòrchi na e rotònde di krusada Kaya Internashonal, Kaya Industria. Ta trata un bòrchi ku ta indiká rotònde. Na final di Kaya Internashonal / Kaya Betico Croes a pone un bòrchi ku ta indiká ku mester para. Den e dianan benidero ta pone bòrchi ku ta indiká pa no stashoná outo, bòrchi pa krusa kaya (zebrapad) i bòrchi pa outomobilista  inválido por stashoná nan outo.

 

NIEUWE VERKEERSBORDEN WAAR AUTOMOBILISTEN REKENING MEE MOETEN HOUDEN 

 

Kralendijk – In het kader van de verkeerswet die van kracht is geworden, is het Bonairiaanse eilandbestuur door middel van haar afdeling R&O begonnen met het plaatsen van verkeersborden met nieuwe indicaties. Vrijdagochtend hebben medewerkers die belast zijn met openbare werken het eerste bord geplaatst bij de rotonde op de kruising van Kaya Internashonal en Kaya Industria. Het gaat om een bord dat een rotonde aangeeft. Aan het eind van de Kaya Internashonal bij de kruising met de Kaya Betico Croes is een bord geplaatst dat aangeeft dat men moet stoppen. In de komende dagen worden borden geplaats die aangeven dat er niet geparkeerd mag worden, borden die zebrapaden aangeven en borden die aangeven waar automobilisten met een beperking hun auto kunnen parkeren.  

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: