Barkunan di patruya di Wardakosta Merikano ta desviá rumbo pa Kòrsou relashoná ku Dorian

Barkunan di patruya di Wardakosta Merikano ta desviá rumbo pa Kòrsou relashoná ku Dorian

Geplaatst op 27 Ougùstùs 2019 dor di Ministerio di Asuntunan General i Promé Minister

WILLEMSTAD – Relashoná ku e tormenta tropikal Dorian ku ta aserkando, Wardakosta di Merka a aserká Kòrsou pa temporalmente stashoná algun barku di ‘Coast Guard Surface Action Group’ den haf di Kòrsou. Ta trata aki di posibelmente nuebe barku ku lo keda realoká. E barkunan lo ta na Kòrsou te na momentu ku e tormenta a pasa i ku bira posibel pa por regresá Puerto Rico.

 

Amerikaanse Kustwacht cutters wijken uit naar Curaçao in verband met Dorian

Geplaatst op 27 augustus 2019 door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD – In verband met de naderende Tropische Storm Dorian heeft de Amerikaanse Kustwacht Curaçao benaderd om tijdelijk een aantal vaartuigen van de ‘Coast Guard Surface Action Group’ in de haven van Curaçao te stationeren. Het gaat hier om mogelijkerwijs negen vaartuigen. De schepen zullen op Curaçao worden gestationeerd totdat de storm weer voorbij is en zij terug kunnen keren naar Puerto Rico.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: