KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

Half miljoen voor betere faciliteiten Richardushuis

Half miljoen voor betere faciliteiten Richardushuis

Geplaatst op 1 oktober 2019 door Ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid & Welzijn

Willemstad – Ouderenzorg en -ondersteuning zijn kerntaken van de overheid en vormen een integraal onderdeel van de kernactiviteiten van het Ministerie van SOAW. Het streven van dit Ministerie is om zorg te dragen voor een adequaat, kwalitatief, breed en gevarieerd aanbod van ouderenzorg en –ondersteuning.

Ondanks dit streven komt het vaak voor dat ouderen in kwetsbare omstandigheden en wel met beperkte middelen moeten leven. Met het oog hierop en in het kader van de viering van de “Dag van Ouderen” heeft de regering dit jaar als dankbetuiging aan de ouderen voor hun bijdrage aan de ontwikkeling van onze samenleving, een bedrag van bijna 0.5 miljoen ter beschikking gesteld voor de renovatie en herverdeling van de slaapzaal van Richardushuis. Het Richardushuis is een verzorgingshuis voor ouderen, een onderdeel van Stichting Ouderenzorg Birgen di Rosario. De renovatie en de herverdeling van de slaapzaal biedt betere opvang/huisvesting en slaapfaciliteiten aan de ouderen dat op zijn beurt bijdraagt aan de bevordering van de kwaliteit van het leven van ouderen op fysiek, mentaal en sociaal gebied.

De overeenkomst voor de renovatie en herverdeling van de slaapzaal van Richardushuis is op vrijdag 27 september 2019 door de Minister van SOAW, ing H.F. Koeiman en de voorzitter van de Stichting voor Ouderenzorg Birgen di Rosario, I. Rossen – Lucasius, ondertekend.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading