KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

DEPORTENOTISIA

Curaçao Junior Open titels naar Canadese en Zwitser. / Titulonam di Curaçao Junior Open a bai pa un Canadés i un Suiso.

Curaçao Junior Open titels naar Canadese en Zwitser.

Op de laatste dag van de Curaçao Open zijn de winnaars van de single en dubbel competitie bekend geworden. Bij de meisjes won de als tweede geplaatste 14 jaar oude Cadence Brace uit Canada met 6-2 6-2 van de als eerste geplaatste Ana Paula Jimenez Coello uit Ecuador. Bij de jongens moest de zestien jarige en als tweede geplaatste Frederic Vogeli 3 set punten wegwerken in de tweede set om uiteindelijk met 6-1 en 7-6 te zegevieren tegen de ongeplaatste Valentin Basel uit Argentinië.

De jongens dubbel finale met Quinton van Wijk uit Curaçao, was spannend tot het laatst. De als eerste geplaatsten Ferderic Vogeli en de Peruaan Mark Dancuart wonnen uit eindelijk nipt met 6-2 1-6 11-9 van de als derde geplaatste Quinton van Wijk en de Duitser Leon Berg. In de als laatste gespeelde dames dubbel finale waren Amelie-Christin Janssen en Mia Sophie Mueller uit Duitsland met 4-6 7-5 10-7 te sterk voor het koppel dat vorig jaar gewonnen had, Adele Marie Fernandez Lecaroz uit Puerto Rico en de Amerikaanse Artemis Pados .

Zo wordt een geslaagd Curaçao Open afgesloten, met hoogstaand tennis, met goede resultaten van de lokale jeugd (Quinton van Wijk en Darren Martis) en met winnaars Brace en Vogeli die over enkele jaren wel eens hoge ogen kunnen gooien in het professionele tennis.

Titulonam di Curaçao Junior Open a bai pa un Canadés i un Suiso.

Riba e último dia di komperensia a bira konsosí ken ta e ganadornan di e kompetensia di single i dòbel. Serka mucha muhé a gana, e hungado na di dos posishón, Cadence Brave di Canada di 14 aña ku 6-2 6-2 di e hungadó na posishón unu, Ana Paula Jimenez Coello di Ecuador. Serka mucha hòmber Frederic Vogeli di 16 aña i posishoná na di dos lugá, mester a surpasá den e di dos sèt 3 punto pa finalmente sali ganá ku 6-1 i 7-6 di e hungadó sin posishón Valentin Basel di Argentina.

Serka mucha hòmber e wega di dòbel ku Quinton van Wijk di Korsou, taba hooi tenso te final. E hungadonan posishoná na promé , Ferderic Vogeli i e Peruano Mark Dancuart a gana finalmente ku 6-2 1-6 11-9 di e hungadknan komo di tres psoishoná, Quinton van Wijk i e Alemàn Leon Berg. Den e último wega dòbel Amelie-Christin Janssen i Mia Sophie Mueller di Alemania ku 4-6 7-5 10-7 tabata superior riba e pareha Adele Marie Fernandez Lecaroz di Puerto Rico i e Merikano Artemis Pados ku a gana aña pasá.

Asina a kulminá un eksitoso Curaçao Open ku tènis na nivel haltu ku bon resultadonan pa nos hobenam lokal Quinton van Wijk i Darren Martis ademas di e ganadonan Brace i Vogeli ku den futuro lo por skör haltu den tènis profeshonal.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: