Dolfijn FM stuurt luisteraars naar Ariana Grande

Dolfijn FM stuurt luisteraars naar Ariana Grande

Willemstad – Ze is de meest gevolgde artiest op Instagram, is volgens Forbes een van de best verdienende artiesten, Time noemt haar een van de honderd invloedrijkste personen ter wereld en het toonaangevende muziekmagazine Bilboard noemt haar de meest succesvolle vrouwelijke artiest die in 2010 debuteerde: Ariana Grande. Met haar Sweetener tour treedt ze 27 november op in Miami en Dolfijn FM stuurt er twee luisteraars naar toe!

In samenwerking met Aruba Airlines, het Santa Barbara Hotel en de MCB geeft Dolfijn FM twee luisteraars de kans om het concert bij te wonen. Aruba Airlines vliegt op 27 november voor het eerst naar Miami. Met de nieuwe verbinding vliegen de luisteraars ‘s ochtends naar Miami en zitten dezelfde dag, ‘s avonds bij het concert van Ariana Grande. Verblijf is in het Cardozo hotel op South Beach van Gloria Estefan, het grote voorbeeld van Ariana Grande en MCB stelt 500 dollar beschikbaar op een creditcard om je verblijf in Miami nog net een stukje lekkerder te maken.

Op Dolfijn FM maken we Ariana ‘Grande’. In de studio van Dolfijn FM op de Mambo Beach Boulevard staat vanaf maandag 18 november een Ariana Grande ballon. Tijdens de Wake Up Club (6.30 – 9.00), Twaalf Twee met José (12.00 – 14.00) en Schakel In! (16.00 – 19.00) stellen we een vraag over Ariana Grande. Het goede antwoord kan worden geappt naar de studio (4610973) of via sms (9730). Wordt je teruggebeld en geef je het goede antwoord? Dan komt er elke keer 5 seconden lucht bij. Net zolang tot de ballon knapt. Knapt hij terwijl jij aan de telefoon hangt? Dan ga jij samen met iemand anders naar het Ariana Grande concert op woensdag 27 novvember in Miami. 

Nadat Dolfijn FM vorig jaar twee luisteraars naar New York stuurde naar het concert van Justin Timberlake, is het dus dit jaar de beurt aan Ariana Grande. ,,We maken iedere dag mensen blij op Dolfijn FM. Er zijn prijzen varierend van shoptegoed voor de Mambo Beach Boulevard te winnen met de hitflits tot bioscoopkaartjes. Maar we eindigen het jaar letterlijk en figuurlijk met een knaller”, aldus Egon Sybrandy stationmanager van Dolfijn FM. 

De grootste prijzen win je elke dag op het grootste Nederlandstalige radiostation van Curaçao en Bonaire: Dolfijn FM. 97.3 FM op Curaçao, 97.5 FM op Bonaire. Of online via www.dolfijnfm.com. Daar zijn ook alle voorwaarden voor deze actie terug te vinden.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: