Parlamentarionan hulandes ku bishita di trabou na Boneiru / Kamerleden brengen werkbezoek aan Bonaire

Parlamentarionan hulandes ku bishita di trabou na Boneiru

Kralendijk – 3 di yanüari 2020 – E wikènt aki un delegashon ku ta konsistí di miembro di e komishonnan di Eerste i Tweede Kamer pa Relashonnan den Reino ta hasi un bishita di trabou na Boneiru. Djabièrnè anochi gezaghebber Edison Rijna lo risibí e delegashon na èrpòrt. Djaluna mainta e delegashon ta sali pa Kòrsou.   

Kamerleden brengen werkbezoek aan Bonaire

Kralendijk – 3 januari 2020 – Een delegatie bestaande uit leden van de Eerste en Tweede Kamercommissies voor koninkrijksrelatie brengt dit weekeinde een werkbezoek aan Bonaire. Gezaghebber Edison Rijna zal de delegatie vrijdagavond op de luchthaven verwelkomen. De delegatie vertrekt maandagochtend naar Curaçao. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: