VERKEERSZITTING 18 MAART 2020 GAAT NIET DOOR / TRATAMENTU DI KASONAN DI TRÁFIKO DI 18 DI MAART 2020 KANSELÁ

VERKEERSZITTING 18 MAART 2020 GAAT NIET DOOR

 

Willemstad – In verband met de genomen beslissing van het Hof van Justitie ten einde het risico van verspreiding van het Corona virus te beteugelen, is besloten dat de VERKEERSZITTING van morgenochtend 18 maart 2020, geen doorgang zal vinden. Deze zitting wordt verplaatst naar woensdag 15 april 2020 om 14:00 uur. 

 

Gelet op de omstandigheden waaronder deze beslissing is genomen, geldt dit bericht als een wederoproeping voor de zitting van 15 april 2020 om 14:00 uur. Dit brengt met zich dat partijen morgenochtend niet hoeven te komen naar het Stadhuis. De verkeerszittingen die in de middag zijn gepland gaan ook niet door. Partijen krijgen daarover nader bericht van het Openbaar Ministerie.

 

Fecha: 17 di mart 2020

 

 

 

TRATAMENTU DI KASONAN DI TRÁFIKO DI 18 DI MAART 2020 KANSELÁ

 

Willemstad – Den kuadro di e desishon di Korte di Hustisia pa tuma medidanan pa frena e riesgonan di sprèitmentu di e viro di Corona, a disidí pa kanselá tratamentu di KASONAN DI TRÁFIKO ku mester a tuma lugá mañan djarason 18 di mart 2020. Awor e kasonan lo wòrdu tratá djarason 15 di aprel 2020 2’or di mèrdia.

Mirando e sirkunstansianan bou di kua a tuma e desishon aki, e komunikado aki ta konta mes ora komo konvokashon di e kaso di 15 di aprel 2020. Esaki kemen ku partidonan no tin nodi di presentá na Stadhuis. E kasonan di tráfiko planeá mèrdia tambe ta wòrdu kanselá. Pártidonan ta haña mas informashon serka Ministerio Públiko.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: