KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

INTERNASHONALNOTISIANOTISIA POLISIAL

Meer dan 800.000 euro. Dat heeft de politie in een lopend onderzoek in woningen aan de Turnerstraat en Krooswijkhof in Amsterdam-Zuid aangetroffen.

Meer dan 800.000 euro. Dat heeft de politie in een lopend onderzoek in woningen aan de Turnerstraat en Krooswijkhof in Amsterdam-Zuid aangetroffen. Het geld is in beslag genomen. Er zijn twee verdachten aangehouden op verdenking van witwassen. Het gaat om een man van 48 jaar en een vrouw van 70 jaar, beiden uit Amsterdam.

De aanhoudingen zijn het resultaat van een al langer lopend onderzoek naar witwassen en verdovende middelen door de recherche in Amsterdam Zuid. Op dinsdagochtend 9 juni 2020 zijn de woningen van de aangehouden verdachten doorzocht. Daarbij werd in een woning op de Krooswijkhof ruim 300.000 euro aangetroffen. In een woning aan Turnerstraat werd zelfs meer dan een half miljoen euro aangetroffen.

De twee verdachten zijn gisteren voorgeleid aan de rechter-commissaris die ze voor een periode van veertien dagen in bewaring heeft gesteld.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: