Notisia di polis di djárason 10 di yüni te ku djabièrnè 12 di yüni 2020/Politieberichten van woensdag 10 juni tot en met vrijdag 12 juni 2020

 

Notisia di polis di djárason 10 di yüni te ku djabièrnè 12 di yüni 2020/Politieberichten van woensdag 10 juni tot en met vrijdag 12 juni 2020

Notisia di polis di djárason 10 di yüni te ku djabièrnè 12 di yüni 2020

Riba djárason 10 di yüni a drenta keho di ladronisia di un motor di boto. E motor tabata wardá riba un tereno situá na Kaya Feniks, ku ta fungi komo lugá di warda kos di un kompania di ‘kitesurfing’ i un kompania di hür outo. E tereno ta será ku un kura i tabata na lòk ku un lòk di kadena. E ladronisia a tuma lugá entre djamars 9 di yüni, pa mas o ménos 5.30 or di atardi i djárason 10 di yüni, pa mas o ménos 7 or di mainta. Ta investigando e kaso. 

 

Den oranan di mainta di djaweps 11 di yüni a detené un hòmber di inisial H.F.M.M. di 36 aña di edat en konekshon ku menasa i maltrato.


Riba djaweps 11 di yüni, alrededor di 11.30 or di anochi un aksidente ku un skuter a tuma lugá riba Bulevar E.E.G. Shofùr di e skuter a kai pa motibunan ainda deskonosí. E no tabatin hèlmu bisti i a sufri un leshon na su kabes. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.


Politieberichten van woensdag 10 juni tot en met vrijdag 12 juni 2020

Op woensdag 10 juni werd aangifte gedaan van diefstal van een buitenboordmotor. Deze stond op een terrein aan de Kaya Feniks die fungeert als opslagplaats voor kite- en autoverhuurbedrijf. Het terrein is omheind en was op slot door middel van een kettingslot. De diefstal had tussen dinsdag 9 juni, omstreeks 17.30 uur en woensdag 10 juni, omstreeks 07.00 uur plaatsgevonden. De zaak wordt onderzocht.

 

In de ochtenduren van donderdag 11 juni, werd een man met initialen H.F.M.M. van 36 jaar aangehouden wegens bedreiging en mishandeling.

 

Op donderdag 11 juni, rond 23.30 uur, vond een eenzijdige aanrijding plaats met een scooter op de E.E.G. Bulevar. De bestuurder van de scooter is door onbekende reden gevallen. Hij reed zonder helm op en liep een hoofdwond op. De bestuurder is met de  ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: