Notisia di polis di djabièrnè 26 di yüni te ku djaluna 29 di yüni 2020/Politieberichten van vrijdag 26 juni tot en met maandag 29 juni 2020

 

Notisia di polis di djabièrnè 26 di yüni te ku djaluna 29 di yüni 2020

Den oranan di mardugá di djasabra 27 di yüni a detené un hòmber di inisial J.A.S.C. di 24 aña na Kaya Prinses Marie en konekshon ku strobamentu di órden públiko, no duna oido na órden di un ámtenar den funshon i tambe pa resistensia kontra un ámtenar den funshon.

 

Riba djasabra 27 di yüni un aksidente a tuma lugá riba Kaya Grandi. Shofùr di un outo a keda distraí dor di algu ku a kai abou den e outo dor di kua e no a mira ku e outo su dilanti a wanta brek pa bai lora ku konsekuensia ku ela dal patras di e outo. E pasahero den e outo den kua ela dal tabata keha di doló di lomba i personal di ambulans a trat’e na e sitio mes.


Alrededor di 2 or di atardi di djadumingu 28 di yüni un aksidente a tuma lugá riba kaminda Turístiko. Na altura di e sitio di sambuyá Tolo, shofùr di un ‘buggy’, pa motibunan deskonosí, a pèrdè kontrol riba su stür dor di kua e ‘buggy’ a bòltu kai riba su banda. E pasahero a sufri raspunan i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

Den oranan di anochi di djadumingu 28 di yüni, pa mas o ménos 8.45 or, un aksidente a tuma lugá riba Kaya Nikiboko Sùit. Un bròmer a dal den un buriku. Shofùr i pasahero di e bròmer, tur dos tabata keha di doló na diferente parti di nan kurpa i ambulans a transportá nan pa hospital pa tratamentu médiko.

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

 

Politieberichten van vrijdag 26 juni tot en met maandag 29 juni 2020

In de nachtelijke uren van zaterdag 27 juni werd een man met initialen J.A.S.C. van 24 jaar op de Kaya Prinses Marie aangehouden wegens voor het verstoren van de openbare orde en het niet opvolgen van een bevel van een ambtenaar in functie en verzet tegen een ambtenaar in functie. Op dezelfde dag vond een aanrijding plaats op de Kaya Grandi. De bestuurder van een auto werd afgeleid door iets dat op de grond in de auto viel waardoor zij niet zag dat de auto voor stopte om af te slaan. Het gevolge was dat ze achterop de auto botste. De medepassagier van de auto waartegen was gebotst, klaagde over rugpijn, en is ter plekke door het ambulance personeel gecheckt.

Omstreeks 14.00 uur op zondag 28 juni vond een eenzijdige aanrijding plaats op de Kaminda Turístiko. Ter hoogte van de duik plek Tolo verloor de bestuurder van een buggy, om nog onbekendende reden, de macht over het stuur waardoor de buggy omsloeg en op zijn kant kwam te liggen. De medepassagier liep schaafwonden op en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

In de avonduren van zondag 28 juni vond omstreeks 20.45 uur een aanrijding plaats op de Kaya Nikiboko Zuid. Een brommer reed een ezel aan. De bestuurder en de bijrijder van de brommer klaagden beiden over pijn op verschillende plekken aan hun lichaam. Zij werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: